societatea mea a dorit sa depuna documentatia necesara participarii la licitatia de transport public local de calatori prima llicitaie care urma sa aiba locla data de 12.07.2010 nu s-a tinut deoarece a participat un singur ofertanta a doua licitatie pe data de 17.08.2010 nu s-a tinut tot din aceleas motiv ,in acest caz trebuia sa se tina negocierea directa conform legislatiei in vigoare, negocierea care trebuie anunta in monitoru oficial al romaniei partea 6 ,intrun cotidian de circulatie national si in unul circulatie locala astfel CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI a incalcat prevederile ART.22.alin.1.si ART.27.alin1 si regulamentu european (ce) nr 1370/2007 al.PARLAMENTULUI EUROPEAN si al CONSILIULUI. ART. 7.alin .2. DATORITA FAPTULUI CA NU AU FOST PUBLICATE DEMERSURIILE CONSILIULUI LOOCAL FIRMA NOASTRA NU A PUTU PARTICIPA LA NEGOCIEREA DIRECTA PENTRU DELEGAREA CONCESIONARI TRANSPORTULUI PUBLIC LOCAL DE CALATORI IN MUNICIPIUL...............astept raspus ce ma sfatuitI sa fac sau cu trebuie sa procedez ajutor...X-(X-(
CE-I de la primarie spun ca nau treaba cu legea 34/2006 ca iei au treaba cu 554/2004 si lafel mi-a dat raspusu cnsc ca contestatia mea este respins din cauza ca este inadmisibil
Este cum spun cei de la respectiva autoritate publica locala!Delegarea serviciul public de transport local este reglementata printr-o alta serie de acte normative! :foottap:Nu intra sub incidenta OUG 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. Un caz similar ca si al Dvs. s-a produs la noi in judet. Actul administrativ se ataca conform Legii nr. 554/2004. In cazul in care doriti lamuriri suplimentare, o sa revin cu mai multe informatii.
Bilete de avion.....
lia19.
Buna ziua.Va rog,daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Lucrez la o institutie publica .In luna octombrie ,o parte dintr salariati trebuie sa ... (vezi toată discuția)