Buna seara! va rog sa ma lamuriti in legatura cu un aspect...am auzit ca anii de pensie de invalaiditate sunt adaugati la vechimea anilor munciti.. sau poate numai cateva luni? am auzit mai multe variante si sunt f. confuza .. multumesc anticipat ptr lamuriri!
Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca la revizuirea medicala anuala, este obligatoriu internarea in spital sau este de ajuns sa ma prezint cu analizele cerute de medicul de la expertiza medicala? doarece o doctorita mi-a spus ca daca nu ma internez imi taie pensia! mentionez ca pa langa astm mai am si alte afectiuni :tensiune, obezitate pr cu inima, steatoza hepatica.... dansa mi-a spus sa ma internez ca altfel imi taie pensia.. si mi-a cerut si niste analize care nu sunt cerute de medicul de la expertiza...ori eu nu pot sa fac si analize in plus ca nu am bani sa platesc tot.. va rog sa-mi spuneti daca e posibil sa-mi fie taiata pensia din acest motiv.. va multumesc..
Buna ziua! va rog f> mult sa-mi spuneti daca fiica mea care a nascut pe data de 29.11 .2010. si acum se afla in concediu postnatal , si doar la inceputul lunii ianuarie poate sa depuna actele pentru cic. in ce categorie intra ...perioada de 2ani sau 1 an de concediu??va multumesc anticipat ptr. lamuriri!
BUNA seara! va rog f.mult sa ma lamutiti daca pe 17 AAaugust am fost la comisie ptr.reevaluare...si amprimit termen de revizuire pentru data de 8 .08.2011 . in 8 sept. am primit iar un plic sa ma prezint cu niste analize iar pe data de 05.10. sunt foarte speriata doarece ar trebui sa ma astept sa-mi taie pensia???doar am fost acum la revizuire si nu mi-a spus nimic doctorita...am astm bronsic ...n pot sa fac efort deloc...am 51 de ani si 30 de ani vechime>>de ce mi-au chemat iar asa de repede???