avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii

Buna ziua! va rog f> mult sa-mi spuneti daca fiica mea care a nascut pe data de 29.11 .2010. si acum se afla in concediu postnatal , si doar la inceputul lunii ianuarie poate sa depuna actele pentru cic. in ce categorie intra ...perioada de 2ani sau 1 an de concediu??va multumesc anticipat ptr. lamuriri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:36, 7 Decembrie 2010
se incadreaza in legea care va fi la data intrari in cic
I se vor aplica actualele prevederi .. noile prevederi se aplica mamelor care nasc dupa 01.01.2011.
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie mame si concediul maternal ALESSIA87 ALESSIA87 Buna seara, sunt si eu o gravidutza disperata am 34 de saptamani si am o fetita,d-na doctor a spus ca s-ar putea sa nasc prin 27 decembrie...:D daca nasc ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil liliana v liliana v Angajatorii pot concedia mamele aflate in al doilea an de concediu pentru cresterea copilului acest lucru este valabil si pentru mamele care sunt in ... (vezi toată discuția)
Pot primi indemnizatia pentru cresterea copilului conform noii legislatii? ialexandra ialexandra Buna ziua tuturor, numele meu este Ileana, am nascut pe 1 septembrie 2008 si ma aflu in concediu postnatal a carui perioada de 126 de zile expira pe 4 ... (vezi toată discuția)