avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate Dumitrescu123

Activitate Dumitrescu123

Exista posibilitatea de a transforma un PFA in II? daca da, ce demersuri trebuie facute?

multumesc!
Răspuns la discuția Contract de fidelitate
Dumitrescu123 a scris:

va rog mult, se poate sa-mi raspunda cineva?

Multumesc!
Răspuns la discuția amenda administratia financiara

8000 ron (5 facturi emise). sunt in lei vechi 80000000 adica opt sute de milioane ????.......asta nu inseamna ca nu aveti niciun venit...?????

inseamna 80 milioane vechi :) .
va rog mult, se poate sa-mi raspunda cineva?

Multumesc!
multumesc mult pt raspuns!

mai am o nelamurire:

poate suna ciudat, insa am primit o informatie cum ca contractele de colaborare pot fi usor interpretate in justitie pe motiv ca am indus in eroare colaboratorul si am ascuns intr-un contract de colaborare un contract de fidelitate. de aceea ma intrebam daca exista un contract mai sigur, pe genul unei conventii civile (nu stiu daca aceasta se aplica pt 3 ani), tinand cont ca persoana cu care doresc sa semnez contractul este persoana fizica.
Salutare! am si eu o problema urgenta care necesita niste sfaturi competente.

sunt PFA pe coafura si alte activitati infrumusetare si doresc sa fac un contract de fidelitate cu clauza de confidentialitate cu o persoana fizica pe 3 ani sau mai mult. nu stiu insa la ce fel de contract pot atasa acest contract de fidelitate, tinand cont ca persoana respectiva nu poate fi angajata mea. contract de colaborare , conventie civila de prestari servicii?

poate a mai intampinat cineva aceasta problema si ma poate ajuta cu un sfat sau un tip de contract care sa includa toate clauzele

va rog mult, astept raspuns!

Multumesc!