avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... transformare PFA in II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

transformare PFA in II

Exista posibilitatea de a transforma un PFA in II? daca da, ce demersuri trebuie facute?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: mariana_marian1778 , utilizator 10:32, 22 Septembrie 2010
Daca mergi la ONRC te lamureste:rtfm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura notariala infiintare pfa ana_maria1 ana_maria1 buna ziua Stie cineva ce trebuie exact trecut in procura notariala?Sotul ma deleaga pe mine pt a infiinta,autoriza un pfa pe numele lui cu sediul in alt ... (vezi toată discuția)
Desfiintare af CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Spuneti-mi si mie va rog ce demersuri trebuiesc facute pentru desfiintarea unui AF?? Pe ce site gasesc disponibila informatia privitoare la documentatia ce ... (vezi toată discuția)
Cate drumuri trebuie sa fac la anaf, onrc si alte institutii inainte de a incepe activitatea? stefan0990 stefan0990 Buna ziua, Vreau sa imi infiintez un PFA la mine in oras desi eu stau in Bucuresti (am si job si cursuri) astfel ca imi este putin peste mana sa ma duc la ... (vezi toată discuția)