avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cate drumuri trebuie sa fac la ANAF, ONRC si alte ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cate drumuri trebuie sa fac la ANAF, ONRC si alte institutii inainte de a incepe activitatea?

Buna ziua,

Vreau sa imi infiintez un PFA la mine in oras desi eu stau in Bucuresti (am si job si cursuri) astfel ca imi este putin peste mana sa ma duc la mine in oras foarte mult.

Sunt curios, cam cate drumuri trebuie facute la onrc, anaf, banci, etc inainte de a putea sa revin la mine in Bucuresti si sa incep sa lucrez?

Dupa calculele mele ar fi urmatoarele:
1. Odata sa merg la ONRC sa depun actele
2. Odata sa merg la ONRC sa ridic actele si sa obtin acces in SVP?
3. Odata sa merg la ANAF pentru a depune declaratia unica cu estimarile?
4. Odata sa merg la o banca sa imi deschid un cont (sau se poate face si din Bucuresti?)
5. Anual la ANAF pentru a depune declaratica unica?

Va rog sa imi spuneti daca omit vreun pas sau daca exista pasi printre acestia care se pot realiza online / in Bucuresti chiar daca PFA-ul va fi in orasul meu?

Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
stefan0990, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce fac cu dosarul de la onrc? stefan0990 stefan0990 Buna ziua, dupa ce ridic dosarul de infiintare PFA (norma de venit) de la ONRC ce trebuie sa mai fac pentru a incepe activitatea? 1. Am inteles ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Pfa noua, pasi urmatori sicka90 sicka90 Buna seara. Astazi am ridicat actele de la ONRC care atesta infiintarea PFA (CIF, rezolutie, doua certificate constatatoare). Mentionez ca domiciliul meu ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica Jo_Hsn Jo_Hsn Buna ziua. Este obligatorie semnatura electronica atunci când depui declaratia unica pentru un PFI si/sau PFA? (vezi toată discuția)