avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce fac cu dosarul de la ONRC?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce fac cu dosarul de la ONRC?

Buna ziua, dupa ce ridic dosarul de infiintare PFA (norma de venit) de la ONRC ce trebuie sa mai fac pentru a incepe activitatea?

1. Am inteles ca trebuie sa depun declaratia unica estimativa, lucru posibil online, nu?
2. Sa inregistrez patrimoniul de afectiune. Pentru a face asta trebuie sa mai depun ceva la ANAF/ONRC? Sau sunt strict niste documente interne?
3. Sa mentin doar jurnalul de evidenta fiscala unde imi trec toate incasarile, lucru care se poate mentine digital, nu?
4. Anual sa realizez inventarul si sa depun declaratia unica rectificativa si de estimare pentru anul urmator, nu?

Omit vreun pas?

Alte discuții în legătură

Cate drumuri trebuie sa fac la anaf, onrc si alte institutii inainte de a incepe activitatea? stefan0990 stefan0990 Buna ziua, Vreau sa imi infiintez un PFA la mine in oras desi eu stau in Bucuresti (am si job si cursuri) astfel ca imi este putin peste mana sa ma duc la ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica la radierea pfa Sophiaa Sophiaa Buna ziua! Luna trecuta pe 13 mi-am înfiintat pfa. Astăzi am ridicat foaia radierii de la registrul comerțului! Ce fac mai departe? Nu am dat nici ... (vezi toată discuția)
După ce se înființează pfa-ul, pot cumpăra imediat casa de marcat? Magbd Magbd Buna ziua, După ce ridic actele de înființare a PFA-ului de la ONRC și cumpăr stampila, pot să cumpăr imediat și casa de marcat? Casa de marcat ... (vezi toată discuția)