Multumesc pentru raspunsuri. E si o chestie de genul ca daca ma duc cu alta agentie trebuie sa dau o anumita suma drept daune.....suma aia cred ca o vor cam 4% din valoarea apartamentului.....sau comisionul neincasat din partea vanzatorului.
Sa va spun ce mi s-a intamplat. Impreuna cu familia eram interesati sa cumparam un apartament. Prin luna iunie am vazut un apartament de vanzare...comisionul agentiei era zero. Dupa cum au denumit ei proprietatea am crezut ca au exclusivitate. Nu am vrut sa cumpar apartamentul atunci....m-am mai uitat si la altele. In paralel cu mine cauta si tata.....peste o luna a ajuns la apartamentul in cauza dar cu alta agentie tot cu comision zero. Dupa ce s-a sfatuit si cu restul familei a decis sa il cumpere.Cumpararea s-a facut cu cea de a doua agentie pe numele tatalui si s-a facut la un pret negociat...diferit de cel de la prima agentie.
Nu aveam motiv sa sar prima agentie cu comision zero sa ma duc tot la alta agentie tot cu comision zero pentru cumparator. Efectiv asa s-a intamplat.
Acum prima agentie a pus o firma de recuperare care m-au sunat ca am eu nush ce debit de nush cate mii de euro la ei.
Din punctul meu de vedere eu nu le datorez nimic. Daca tata nu se ducea cu a doua agentie cumpararea nu s-ar fi facut...eu uitasem total de apartamentul ala....pe de alta parte eu nu pot controla ce fac rudele mele...mai ales ca atunci cand te duci la vizionari cu agentii nu ti se spune adresa exacta unde te duci
Imi doresc sa imi comand un set de lockpickuri de pe internet. Nu vreau sa il folosesc decat pt antrenament pt a invata si de cat pe lacate detinute de mine
Am un lacat la magazie la care ma tot enerveaza cheia , am incercat sa imi improvizez un set de spart lacate din niste sarme dar nu am reusti ..vreau sa imi iau o trusa de pe internet...
Intrebare este legal sa detii asa ceva? Nu vreau sa ma trezesc ca am probleme ..si mentionez nu le voi folosi decat pe lacate detinute de mine