avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate bluelions75

Activitate bluelions75

am rezolvat azi cu ei am platit cu ceva reducere am cazut la o intelegere si acum am incheiat povestea! multumesc tuturor pt sfaturi!
ultima factura o am de la compania de tel mobila emisa in feb 2009 la inceputul lunii si din acel moment de la ei nu a mai venit nici un fel de factura cu ceva penalizari decat in iunie 2009 una si feb 2011 doua de la firma de recuperari creante!...care parerea mea sunt umflate nejustificat!
nu am decat o masina pe numele meu ...deci ce sa fac?pot vb direct cu cei de la compania de telefonie?eventual sa platesc numai factura care a fost emisa ultima data respectiv 700 de lei fara penalizarile calculate de firma de recuperari?
nu am primit nici la mail -ul respectiv vreun raspuns deci inseamna ca nu l-au primit probabil sau nu poate fi o confirmare de-a mea ca eu as fi primit ceva de la ei ei pot primi de oriunde si de la oricine un mail nu?
ultima factura am platit-o in 2008 prin noiembrie cred nu mai stiu exact! si suma initiala a fost de 702 lei si acum a ajuns la 1486 lei
Buna ziua! Am o problema cu o firma de recuperari creante! Am o datorie mai veche la o firma de tel mobila ...in iunie 2009 primesc o somatie de plata de la aceasta firma de recuperari creante prin care mi se cere sa platesc in contul firmei de tel mobila o suma calculata cu penalizari!...ca daca nu in 48 de ore se vor adresa instantelor judecatoresti sa ma execute silit! eu nefiind in tara nu am platit si nu am mai primit nimic pana in februarie anul acesta cand de la aceeasi firma imi vine o notificare prin care ma anunta sa platesc o suma din nou majorata ca daca nu in 24 de ore etc....specific timp de 2 ani nu am mai primit nimik si asa cele primite nefiind recomandate deci puteam sa spun ca nu le-am primit nu? atunci le-am trimis un mail prin care le-am explicat ca nu le voi plati nimic pt ca eu nu stiu pe ce baza calculeaza ei acea suma si ca nu am fost informat nimic atata timp! ei nu imi raspund dar la 2 sapt distanta imi trimit o oferta cica ca le reducerile de primavara ca daca platesc in 20 de zile suma am reducere 20%!...ce ma sfatuiti sa fac?multumesc!
va multumesc!
mai trebuie sa intocmeasca alt dosar?
multumesc exact cum m-am gandit si eu!
Buna ziua! As dori sa aflu motivul respingerii dosarului mamei mele avand urmatoarele date:nascuta 13.02 1956 ,stagiul total de cotizare 41 ani 7 luni 6zile,a depus dosarul in data de 14.02.2011, avand impliniti de o zi varsta de 55 de ani! nu indeplineste varsta deoarece varsta standard de pensionare e de 60 de ani si 4 luni? sa inteleg ca poate depune din nou dosarul in luna iunie anul acesta? va rog sa ma lamuriti si pe mine! multumesc!