avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... debit restant-factura telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

debit restant-factura telefonie mobila

Buna ziua! Am o problema cu o firma de recuperari creante! Am o datorie mai veche la o firma de tel mobila ...in iunie 2009 primesc o somatie de plata de la aceasta firma de recuperari creante prin care mi se cere sa platesc in contul firmei de tel mobila o suma calculata cu penalizari!...ca daca nu in 48 de ore se vor adresa instantelor judecatoresti sa ma execute silit! eu nefiind in tara nu am platit si nu am mai primit nimic pana in februarie anul acesta cand de la aceeasi firma imi vine o notificare prin care ma anunta sa platesc o suma din nou majorata ca daca nu in 24 de ore etc....specific timp de 2 ani nu am mai primit nimik si asa cele primite nefiind recomandate deci puteam sa spun ca nu le-am primit nu? atunci le-am trimis un mail prin care le-am explicat ca nu le voi plati nimic pt ca eu nu stiu pe ce baza calculeaza ei acea suma si ca nu am fost informat nimic atata timp! ei nu imi raspund dar la 2 sapt distanta imi trimit o oferta cica ca le reducerile de primavara ca daca platesc in 20 de zile suma am reducere 20%!...ce ma sfatuiti sa fac?multumesc!
Cel mai recent răspuns: bluelions75 , utilizator 18:46, 11 Mai 2011
Cand ati efectuat ultima factura catre firma de telefonie mobila? Ne intereseaza luna si anul.
Primul sfat : daca taceai, ....bine faceai ! Prin e-mailul trimis ai intrerupt perioada necesara pt. a beneficia de prescriptia extinctiva. Ai sesizat bine ca scrisorile lor nefiind cu confirmare de primire, ei nu puteau dovedi ca ti-au remis ceva !
Altceva acum : debitul/suma initiala si ,,evolutia'' de-a lungul timpului ! Cat iti cer acum, fara discount ?
deci, daca tot ati facut cu mana dvs situatia actuala profitati.... sunt reduceri de primavara nu.. poate la toamna u mai este criza si nu va mai face nici o reducere.
3 ani de aici inainte au timp sa va faca surprize.
ultima factura am platit-o in 2008 prin noiembrie cred nu mai stiu exact! si suma initiala a fost de 702 lei si acum a ajuns la 1486 lei
nu am primit nici la mail -ul respectiv vreun raspuns deci inseamna ca nu l-au primit probabil sau nu poate fi o confirmare de-a mea ca eu as fi primit ceva de la ei ei pot primi de oriunde si de la oricine un mail nu?

Alte discuții în legătură

Executare silita credit neachitat Florin275 Florin275 am un credit facut cu buletinul din 2005 ultima rata platita in feb 2006 acum dupa 5 ani si cateva luni [firma recuperari creante] imi trimite un msaj pe tel ... (vezi toată discuția)
Decizie de continuare a procedurii pe cale judecatoreasca bondarrr bondarrr si eu am un contract incheiat in anul 2001 cu firma de telefonie mobila conex pe care din varii motive nu l-am terminat de achitat si tocmai ce am primit da la ... (vezi toată discuția)
Datorie ale unei persoane decedate catre firma de recuperari AncaBP AncaBP Buna ziua! In urma cu 1 saptamana am primit notificare de la o firma de recuperari cu privire la o datorie avuta la banca, a tatalui meu decedat in octombrie ... (vezi toată discuția)