avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cerere privind acordarea pensiei anticipate - respinsa
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cerere privind acordarea pensiei anticipate - respinsa

Buna ziua! As dori sa aflu motivul respingerii dosarului mamei mele avand urmatoarele date:nascuta 13.02 1956 ,stagiul total de cotizare 41 ani 7 luni 6zile,a depus dosarul in data de 14.02.2011, avand impliniti de o zi varsta de 55 de ani! nu indeplineste varsta deoarece varsta standard de pensionare e de 60 de ani si 4 luni? sa inteleg ca poate depune din nou dosarul in luna iunie anul acesta? va rog sa ma lamuriti si pe mine! multumesc!
Cel mai recent răspuns: bluelions75 , utilizator 08:08, 9 Aprilie 2011
Poate sa-si depuna dosarul incepand cu 13/06/2011 la 55 ani si 4 luni.
multumesc exact cum m-am gandit si eu!
mai trebuie sa intocmeasca alt dosar?
bluelions75 a scris:
mai trebuie sa intocmeasca alt dosar?

Nu, dosarul este la casa de pensii. Completeaza o cerere-tip privind acordarea pensiei anticipate partiale si anexeaza, in copie, actul pe care a primit numar de inregistrare in februarie.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri pentru pensionare anticipata andreeapopescu24 andreeapopescu24 Sunt nascuta pe 28 oct 1956, am 21 de ani de munca, din care 6 ani si 6 luni de grupa I, iar 8 ani de grupa a II-a. Ma pot pensiona anticipat? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Conditii de pensionare brown_eyes brown_eyes Buna ziua, as dori daca se poate sa aflu in ce conditii s-ar putea pensiona o femeie cu urmatoarele date: - data nasterii: septembrie 1956 (53 ani); - ... (vezi toată discuția)
Pensie t_alina85 t_alina85 Buna ziua! Mama mea este nascuta pe 14 octombrie 1956, si a lucrat 34 de ani si 8 luni stagiu total de cotizare, din care 19 ani si 7 luni in grupa a II-a de ... (vezi toată discuția)