avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Activitate ilinca17

Activitate ilinca17

acum 2 ani am facut un credit la BCR,la care nu am mai reusit sa platesc ratele de ceva timp,acum m-am trezit cu incuviitare de executare silita si am aflat ca intre timp creditul a fost cedat unei firme de recuperare care a apelat la un executor....dar eu nu am fost anuntata de nimeni..nici de banca nici de recuperator nici de executor...suma s-a dublat ..ce pot face?
Răspuns la discuția executare silita
Multumesc pt raspuns,motivele ar fi :cei de la firma de recuperare nu au trimis nimic,
" executare incuviintata de Judecatoria prin inchierea la data de pronuntata in dosarul instantei" pentru care iar nu am primit nici o instiintare? ce alte motive as putea invoca? ca si act de proprietate nu am decat certif. de mostenire din 1984 iar debitul la firma de recuperare este de 68000 ron
Buna ziua, am primit ieri o somatie de plata de la un executor judecatoresc cu termen de plata de o zi pentru un credit de la banca,banca care a trimis dosarul unei firme de recuperare de la care eu nu am primit nimic,instiintari,notificari etc. Ce sa fac?ce se intampla in continuare? nu am banii..locuinta este comuna obtinuta prin mostenire si un amarat de salar