Buna ziua, am primit ieri o somatie de plata de la un executor judecatoresc cu termen de plata de o zi pentru un credit de la banca,banca care a trimis dosarul unei firme de recuperare de la care eu nu am primit nimic,instiintari,notificari etc. Ce sa fac?ce se intampla in continuare? nu am banii..locuinta este comuna obtinuta prin mostenire si un amarat de salar
daca aveti motive, formulati o contestatie la executare in care solicitati si suspendarea executarii silite; daca nu, discutati cu executorul ptr. o pasuire la plata; daca debitul e mic- poprire pe salariu; daca este mai mare puteti fi executata silit si pe partea d-voastra din imobil- dar e mai greu de realizat in practica acest lucru.
avocat Cristina Popescu
Multumesc pt raspuns,motivele ar fi :cei de la firma de recuperare nu au trimis nimic,
" executare incuviintata de Judecatoria prin inchierea la data de pronuntata in dosarul instantei" pentru care iar nu am primit nici o instiintare? ce alte motive as putea invoca? ca si act de proprietate nu am decat certif. de mostenire din 1984 iar debitul la firma de recuperare este de 68000 ron