avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca-executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca-executare silita

acum 2 ani am facut un credit la BCR,la care nu am mai reusit sa platesc ratele de ceva timp,acum m-am trezit cu incuviitare de executare silita si am aflat ca intre timp creditul a fost cedat unei firme de recuperare care a apelat la un executor....dar eu nu am fost anuntata de nimeni..nici de banca nici de recuperator nici de executor...suma s-a dublat ..ce pot face?
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 10:23, 24 Septembrie 2010
1. cedarea creantei catre oricine, fara notificarea dvs. este probabil prevazuta in contractul initial de credit
2. nu era pana acum abligatoriu sa va anunte nimeni ca ... n-ati mai platit ratele si deci s-a reziliat contractul
3. fiindca s-a cerut incuviintarea executarii silite, este previzibil ca vaurma somatia si executarea silita, intr-una din modalitati (la alegerea recuperatorului / executorului): executarea garantiilor (daca ati garanta cu ceva), poprire pe venituri, vanzarea bunurilor mobile, vanzarea bunurilor imobile .
4. sigura posibilitate este sa luati legatura cu recuperatorii, sa vedeti daca sunt de acord cu o plata de bunavoie, in transe sau daca au aalte alternative amiabile. nu aveti cum sa-i obligati sa accepte asa ceva, depinde numai de recuperator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai pot plati creditul,ce trebuie sa fac? marianmarianc marianmarianc buna ziua ,ma numesc marian,am un credit in franci elvetieni,nu mai pot plati ratele ,acestea sau dublat triplat nici nu mai stiu .am ramas fara loc de ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperari creante triton10 triton10 Buna ziua As dori niste pareri privind urmatoarea situatie : O firma a luat credit de la banca. In urma schimbarilor in situatia economica, nu a mai putut ... (vezi toată discuția)
Executare silita in cazul unui credit fara garantii/ipoteca Larisa08 Larisa08 Buna seara, Parintii mei au solicitat un credit la inceputul anului 2010, de 10000 euro, negarantand cu nimic, intrucat salariul tatalui meu era foarte mare ... (vezi toată discuția)