avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Activitate anca_21

Activitate anca_21

in 1990 am cumparat o casa la tara pe care am intabulat-o.Pe acea vreme nu era nevoie de schita de la topograf.Acum am vrut sa o demolam a venit un topograf sa-mi faca schita dar nr topografic nu corespunde.Am fost la primarie de unde am scos o adeverinta care confirma faptul ca nr topografic este gresit.Culmea este ca la primarie casa apare fiind construita din 1930,vechii proprietari au intabulat-o pe un alt nr topo care apartine de alt a comuna,unde nu sunt case iar terenurile de acolo sunt extravilane .Am scos copie dupa cf cu nr topo care ar trebui sa corespunda cu locul unde avem casa dar se pare ca acel teren nu a fost intabulat niciodata,si figureaza ca fiind al statului,si nu apare nici casa .CE TREBUIE SA FAC PT A RECTIFICA GRESEALA?
Răspuns la discuția numar topografic gresit
unde trebuie sa solicit rectificarea nr topografic?
Buna ziua!Am si eu o mare,mare problema.in anul 1990 parintii mei au cumparat o casa la tara prin contract de vanzare-cumparare incheiat la notar ,pe care au si intabulat-o. Timp de 20 de ani am folosit-o dar acum o luna am vrut sa o demolam pentru a construi o alta casa.Dar surpriza :numarul topografic nu corespunde.Numarul topo care apare la noi in acte este la granita dintre sate,acolo fiind doar terenuri extravilane nefiind nici o casa construita in acea zona.D-l topograf a venit ne-a facut schita de identificare dar de aici in colo nu stiu ce sa mai fac,unde sa ma mai duc pentru a rezolva aceasta problema .Ajutati-ma va rog cu un sfat!