avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Activitate raluca186

Activitate raluca186

Ca sa obtina autorizatie de constructie nu ar fi trebuit sa ne intrebe si pe noi daca vrem acest acoperis?Sa semnam vreun act ceva...Am sa fac o plangere la primarie.Va multumesc.
Locuiesc la curte in minunatul Bucuresti.In urma cu mai mult de 10 ani de spatele casei mele s-a lipit un mare "smecheras" fara sa ne intrebe absolut nimic.Acum 2 saptamani s a gandit sa isi inalte acoperisul cu vreo 2 m depasind hotarul dintre cele 2 case cu 50 cm.Practic are acoperisul peste casa mea cu jumatate de metru.Vreau sa precizez ca am semineu in casa si are cosul de evacoare exact in acoperisul domnului.Am dreptul sa fac plangere?Si daca da unde pot sa fac?Am inteles de la fiul sau ca deja ar fi facut rost de o autorizatie de constructie pt dezastrul asta.Eu daca vreau sa imi fac etaj la casa unde il fac?Astept raspunsurile d-voastra cat de repede se poate pt ca sunt disperata.
Răspuns la discuția MOSTENIRE CU PROBLEME?!
va multumesc mult pt raspunsul rapid.
Ca tot omul si eu am avut 2 parintii; intre timp ei au divortat iar tatal meu s a recasatorit cu o tanti ft abila si ochii dupa banii fosta secretara in M.A.I.
In timpul casniciei tatal meu a cumparat un apartament care este pe numele bunicii mele si o masina pe numele lui.In prezent tatal+mama vitrega locuiesc in vila bunicii.O vila mare undeva intr un cartier respectabil..vila care era a bunicii cu acte in regula.In vederea unei eventuale tragedii (bunica sa moara) si tata sa fie mostenitorul, mama mea vitrega primeste jumatate daca divorteaza?Eu raman cu ceva fiind singurul si unicul lui copil?