avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Activitate ppsscc

Activitate ppsscc

Răspuns la discuția insolventa
buna seara,

ok, am priceput si multumesc mult pentru ajutor si pt. numele lichidatorului.....

din cate stiu legal nu are cum sa inceteze atata timp cat sunt in CIC.
iar cat despre locul de munca sigur, caut de pe acum, dar pe vremurile astea...momentan nimic.
ok, pot beneficia de somaj, dar cui ii revine dreptul de a completa adeverinta ceruta de cei de la somaj, caci dupa cum spusesem nu mai este nimeni cu stampila, iar cartea de munca cine o va inchide cu art.necesar pt. somaj?
Discuție insolventa
buna ziua,

Firma la care am lucrat este in insolventa, iar eu sunt in crestere copil (2 ani).Ce se va intampla cu mine dupa terminarea celor 2 ani? Nu se mai stie nimic de cei de la firma, au fugit inapoi in tara lor fara nici o explicatie....

astept un raspuns de la cei care se pricep...

multumesc,
Răspuns la discuția completare adeverinta somaj
va multumesc mult :D
Cum se calculeaza "Suma reprezentând contribuţia datorată de angajator-CAD" (coloana 6)-pt. o adeverinta de somaj la un salariu de 1543 ron ?
Răspuns la discuția datorii la stat ale companiilor
da si nimic..
multumesc mult, am cautat si nu-mi gaseste pe nicaieri firma respectiva, numai ca eu din anumite surse auzisem ca au datorii peste tot...poate ca le-au platit, ceea ce nu prea cred...oricum tb sa ma interesez sigur, poate la financiar asa cum mi-ati spus si voi.
multumesc, dar ori nu stiu eu sa caut, ori nu este, caci stiu sigur ca au datorii si nu gasesc pe nicaieri ....