avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate datorii la stat ale companiilor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

datorii la stat ale companiilor

buna,

ma numesc Paula si as dori sa stiu cum pot afla ce datorii la stat, mai precis la somaj are o anume companie ?
astept raspuns de la voi...

multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters145137 , utilizator 19:57, 14 Octombrie 2010
Buna sear paula, poti vedea aceste informatii pe site-ul ANAF, sunt informatii publice.
Ma refer la datoriile restante, daca societatea are.
multumesc, dar ori nu stiu eu sa caut, ori nu este, caci stiu sigur ca au datorii si nu gasesc pe nicaieri ....
Cred ca nu ai nimerit.
[ link extern ]
Fiind vorba despre contributiile la somaj nu cred ca veti gasi informatii pe site-ul ANAF... La ANOFM, mai curand...
Daca sunteti angajata la acea companie mergeti si intrebati direct la agentia judeteana... Aveti dreptul sa stiti...
Salut. gaseste detaliat pe fiecate contrinutie in parte, insa nu pe fiecare salariat ci pe total.
la pensii, sanatate si somaj se va gasi ca si declarata, la finante va vedea platile.

Alte discuții în legătură

Cod invalid tva desi sunt platitor ? doina-marieta doina-marieta Cum se poate sa fie invalid codul meu de tva , atat timp cat depun D300 , trimestrial , platesc trimestrial ? Mi-am verificat codul de tva pe ... (vezi toată discuția)
Se incadreaza in normele gdpr site-urile care listeaza firme, mf sau monitorul oficial? DeeLa DeeLa Dupa cum se stie, monitorul oficial expune date personale despre administratori si firme (date act consitutiv care include CNP, adresa etc). Ministerul ... (vezi toată discuția)
Declaratii rectificative 2009 Thora Thora Buna ziua, am o firma nou preluata la care am gasit niste probleme, motiv pentru care va trebui sa depun declaratii rectificative la somaj pe anul 2009. ... (vezi toată discuția)