avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cod invalid TVA desi sunt platitor ?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cod invalid TVA desi sunt platitor ?

Cum se poate sa fie invalid codul meu de tva , atat timp cat depun D300 , trimestrial , platesc trimestrial ?

Mi-am verificat codul de tva pe VIES (mfinante.ro ) , de cateva ori , am completat toate rubricile , m-am gandit ca poate am uitat ceva , si tot ,, NU , invalid "".

Nu-mi vine sa cred. Am cautat la informatii fiscale si bilanturi contribuabili , insa nu este lici o lista , nu stiu unde pot gasi lista cu scoaterea din evidenta TVA .

Sigur nu cred ca suntem scosi , ca am fi primit o instiintare .Totusi de ce nu este cod valid ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 12:32, 3 Aprilie 2014
Pai v-ati inscris ca si operator de achizitii/livrari intracomunitare?Cred ca nu, din moment ce declarati trimestrial.
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2014
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
aveti dreptate. Din reg. op.intracom. am iesit .Va multumesc.

Dar cu privire la furnizori carora li s-a anulat inreg.in scopuri de TVA , de la care am facut achizitii , cum am putea sti daca sunt sau nu inregistrati ? unde se poate vedea lista aceasta , ca am cautat pe site-ul anaf si nu am gasit .
Furnizori interni-
www.mfinante.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod invalid tva sandra_sandra_64 sandra_sandra_64 Buna ziua!As avea urmatoarea speta:O societate inregistrata in scopuri de TVa din Ro,achitioneaza servicii intracomunitare de la 5 furnizori din UK.3 dintre ei ... (vezi toată discuția)
Deducere tva aferent factura pf sacko sacko Intrebarea mea este daca se poate deduce tva-ul aferent unei facturi al carui furnizor este I.I. (intreprindere individuala) Pop si care nu este platitor de ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii in ue sorinapopescu sorinapopescu Buna ziua! As avea si eu o itrebare, sper ca ma puteti ajuta. Daca o fimra din RO platitor de TVA, preasteaza servicii de ex in Ungaria catre persoane ... (vezi toată discuția)