avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii rectificative 2009
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii rectificative 2009

Buna ziua,

am o firma nou preluata la care am gasit niste probleme, motiv pentru care va trebui sa depun declaratii rectificative la somaj pe anul 2009. Programul de salarizare pe care lucrez este updatat la zi si de la somaj mi s-a spus ca daca am rectificative pe anul trecut, trebuie sa le depun dupa programul vechi. Pe site-ul lor am gasit tot felul de chestii care nu imi functioneaza. Ce trebuie sa fac sau ce nu fac bine?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Thora , utilizator 18:47, 13 Octombrie 2010
ce fel de eroare va da la instalarea programului la somaj?
imi spune ca nu gaseste visual foxpro library. Dar eu nu stiu daca ce am luat de pe site-ul anofm e bun. Eventual daca imi puteti da un link de pe site-ul lor cu ceea ce trebuie sa iau.
E clar. Am patit si eu aceiasi chestie. Va pot ajuta. Trebu sa instalati acesste vurtual library. Caut si eu ca nu mai stiu de unde ma luat-o atunci.
va rog din tot sufletul, ca mor aici si ma prinde pensia.....sau nu o mai apuc:D
Gata Theora am revolvat si am gasit:

[ link extern ]

Megi pe link, si pe data de 14. feb gasesti postat librariile
14Librarii Visual Foxpro
Instaleaza=le si o sa functioneze perfect.
bafta, si sa ma anunti daca ai reusit

Alte discuții în legătură

Revisal costel72 costel72 va rog daca poate sau are cineva program revisal v.1.0.0 nu pot sa lucrez si nici nu pot sa-l descarcac , va rog , cu multumiri ! (vezi toată discuția)
Vizualizare dosar fiscal anaf mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua! va solicit ajutorul in urmatoarea problema: ma loghez pe site-ul anaf cu certificatul digital, accesez aplicatia dosar fiscal, dar imi apare ... (vezi toată discuția)
Putem scrie pe forum de pe telefonul mobil? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am reusit sa ma loghez ca sa pot sa scriu pe forum de pe telefonul mobil. Exista aceasta posibilitate sau nu? Stie cineva? Un amic mi-a spus ca este prea ... (vezi toată discuția)