avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

revisal

va rog daca poate sau are cineva program revisal v.1.0.0 nu pot sa lucrez si nici nu pot sa-l descarcac , va rog , cu multumiri !
Cel mai recent răspuns: Imago Expert Consult SRL , Contabil 10:28, 24 Martie 2010
programul il gasiti pe site ul ITM ului (oricare) si trebuie descarcat in C...pentru a se putea lucra cu el.
Ultima versiune a programului Revisal este 2.0.6.005. Aplicatiile se pot descarca de pe pagina: [ link extern ] /

Trebuie sa instalati in ordine:
- versiunea 2.0.6 - [ link extern ]
- update la v2.0.6.003 - [ link extern ]
- update la v2.0.6.004 - [ link extern ]
- update la v2.0.6.005 - [ link extern ]

Fisierele au extensia *.msi, care este un format de instalare a programelor pentru sisteme Windows.

Daca nu reusiti, cred ca puteti sa mergeti la ITM cu o discheta si sa va copieze ei acele fisiere. E un serviciu pe care institutiile il fac de obicei, pentru ca nu toti contribuabilii au conexiune la internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vesnica problema revisal bardi bardi As dori sa ma ajute cineva ca sa dau si eu de versiunea misterioasa 1.0.0. pe care nu o gasesc nici eu precum nici altii.Va multumesc adresa de email este ... (vezi toată discuția)
Revisal 1.0.0 ContSters131476 ContSters131476 Buna seara Ma poate ajuta cineva cu REVISAL 1.0.0 (kit-ul de instalare) ? Am nevoie pentru preluarea bazei de date Multumesc mail: cristi_chi@mail.com (vezi toată discuția)
Revisal 1.0.0 sonya33 sonya33 buna ziua, ca multi altii am nevoie de instalarea veriunii 1.0.0 a progr Revisal, pentru o preluare va rog ajutati-ma. multam fine (vezi toată discuția)