avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... insolventa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

insolventa

buna ziua,

Firma la care am lucrat este in insolventa, iar eu sunt in crestere copil (2 ani).Ce se va intampla cu mine dupa terminarea celor 2 ani? Nu se mai stie nimic de cei de la firma, au fugit inapoi in tara lor fara nici o explicatie....

astept un raspuns de la cei care se pricep...

multumesc,
Cel mai recent răspuns: ppsscc , utilizator 19:24, 5 Noiembrie 2010
Puteti beneficia de somaj..........sau puteti cauta un loc de munca
ok, pot beneficia de somaj, dar cui ii revine dreptul de a completa adeverinta ceruta de cei de la somaj, caci dupa cum spusesem nu mai este nimeni cu stampila, iar cartea de munca cine o va inchide cu art.necesar pt. somaj?
iar cat despre locul de munca sigur, caut de pe acum, dar pe vremurile astea...momentan nimic.
In acest caz adeverintele le elibereaza lichidatorul judiciar, dar si acesta are nevoie de niste acte.
Verificati cine este lichidatorul judiciar. Daca doriti sa stiti cum, dati-mi judetul de unde sunteti si numele firmei si va transmit un link cu numele lichidatorului.
ppsscc a scris:

buna ziua,

Firma la care am lucrat este in insolventa, iar eu sunt in crestere copil (2 ani).Ce se va intampla cu mine dupa terminarea celor 2 ani? Nu se mai stie nimic de cei de la firma, au fugit inapoi in tara lor fara nici o explicatie....

astept un raspuns de la cei care se pricep...

multumesc,

Daca firma este in insolventa, atunci c.i.m. va inceta ... mergeti la lichidator si vorbiti cu acesta .

Alte discuții în legătură

Concediere Manuela Mircea Manuela Mircea Care este cadrul legal pentru concedierea unei salariate aflata in CIC, in conditiile in care firma se afla in insolventa? Multumeac anticipat. (vezi toată discuția)
Somaj dupa cic, firma radiata Cristina-Ioana2015 Cristina-Ioana2015 Buna ziua, Momentan sunt in CIC cu cel de al doilea copil, am avut doua concedii legate ptr ca difererenta intre copii este de 1 an si 10 luni. Luna ... (vezi toată discuția)
Acordarea somajului sorin antohi sorin antohi sunt in cresterea si ingrijirea copilului, firma la care am lucrat este in faliment. Va rog frumos sa-mi spuneti daca dupa ce implineste copilul 2 ani pot ... (vezi toată discuția)