avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Activitate NiculescuP

Activitate NiculescuP

Răspuns la discuția Inchiriere in regim hotelier
Sunt perfect de acord cu dumneavoastra, dar daca proprietarul declara 1 persoana pentru calculul intretinerii pe perioada unei luni calendaristice si in realitate media este de 4, ce se poate face in aceasta situatie?

Multumesc
Răspuns la discuția Inchiriere in regim hotelier
In regim hotelier inteleg ca cei care locuiesc in acel apartament stau cateva zile si pleaca, numarul lor fiind variabil si niciodata nu depasesc 14 zile, exact ca la un hotel.
Răspuns la discuția Inchiriere in regim hotelier
Recunosc, am adresat o intrebare, aceasta este adresata in calitate de proprietar.
Multumesc
Buna ziua
O intrebare scurta am si eu, am inteles cum se calculeaza in care blocul nu este contorizat dar nu pot intelege de ce in conditiile in care exista contorizare de AR, incalzirea si AC sunt furnizate de centrala proprie de bloc, se calculeaza peste 9 mc apa/persoana/luna?
Din discutiile purtate am inteles ca pentru un apartament contorizat se ajunge la max 5 mc pana la 9 mc mai este destula apa, chiar daca sunt pierderi imi este greu ca, dupa calculele mele, ar trebuie sa se evapore app 20 mc/zi, sincer cam greu de realizat.
Multumesc
Buna ziua

Locuiesc intr-un bloc unde exista cateva apartamente care sunt inchiriate in regim hotelier, numarul de persoane trecute pentru plata intretinerii este mult sub numarul de persoane care locuies real in acele apartamente, stiu ca daca o persoana nu depaseste 14 zile in care locuieste in apartament, nu se ia in considerare, care este cadrul legal prin care putem creste numarul de persoane luate in calcul.

Multumesc
Paul Niculescu