avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Activitate nanet

Activitate nanet

Răspuns la discuția timp de lucru fractionat
Multumesc pentru precizare.
Credeam ca exista o obigativitate in acest sens referitoare la vizita "organelor".

cu stima,
Multumesc pentru precizare.
Ma interesa insa strict legat de sediul social, acolo neexistand angajati. Exista obligativitatea afisarii unui program ?
rosu gheorghe a scris:

Exista in Codul muncii si in CCMUNN.

Multumesc. Pe astea le-am studiat. Credeam ca sunt normative mai specifice care sa se refere la durata maxima a acestor pauze.

Referitor la programul de lucru la sediul social exista o norma speciala?
Chiar si in cazul in care nici un angajat nu-si desfasoara activitatea acolo.
V-as ruga sa ma indrumati spre un act normativ care sa reglementeze:
1. Declararea programului la sediul social / timp de lucru fractionat la sediul social;
2. timpul de lucru fractionat pentru angajati.

va multumesc
maccount a scris:

anularea prevederilor cuprinse în art. 3 alin. (1) din Hotarârea Guvernului nr. 977/2003 privind taxa pentru serviciul public de radiodifuziune si în art. 3 alin. (1) din Hotarârea Guvernului nr. 978/2003 privind taxa pentru serviciul public de televiziune. "

Sa inteleg ca pana la 15.10.2009 taxa a fost ilegala?
Răspuns la discuția taxa auto dupa 3 ani
Multumesc pentru sugestie.
Cum momentan nu exista "resurse", am sa incerc sa formulez adunand informatii de pe forum.

cu stima,
Răspuns la discuția taxa auto dupa 3 ani
Multumesc pentru promptitudine.
Insa nu stiu ce sa cer. Contestarea platii ca nefiind legala ori restituirea sumei...
Ma puteti sfatui ?
Buna ziua

Am platit taxa de poluare acum 2 ani si 10 luni,
Mai pot face ceva in instanta pentru recuperarea sumei, tinand cont ca nu am contestat in 30 de zile "Decizia de calcul a taxei de poluare pentru autovehicule", aceasta fiind considerata un act administrativ fiscal?

cu stima,