am un credit pe nevoi personale cu ipoteca din 2007 in chf pe atunci plateam 3 , 500 mil vrata dar acum din cauza crizei economice platesc 8 milioane am uno simpla indemnizatie de 6 mil plus inca 8 mil nejustificati si 2 copiipana acum am platito dar acum nu o sa o mai pot duce . de refinantare nu poate fi vorba ca nu am venit suficient ce pot face in acest caz? Multumesc si astept raspunsul vostru urgent
da dar data terminari preavizului este 21 oct 2010 si eu urmeaza sa nasc la maxim 15 zile dupa aceasta data , cei de la somaj au spus ca nu poate intra cu somajul peste concediu prenatal. si ca firma ar trebui sa imi asigure un loc in unitate.
multumesc pentru raspunsuri : precizez ca lucram la politia comunitara si se desfiinteaza doar partea agentilor de paza si ramane cea cu ordinea publica si spun ca nu au ce sa imi faca "ca dau in somaj pe toti ag de paza si ca probabil concediu o sa mil plateasca CAS si cu cartea de munca nu stiu ce sa spuna:(:( .
buna ziua ma numesc iuliana dobasu sunt in concediu prenatal de 30 zile . Am fost anuntata de firma unde lucrez sa ma duc sa imi semnez preavizul de somaj .Ce ma sfatuiti sa fac deoarece mai am 40 de zile si trebuie sa nasc , ce se va intampla cu cartea mea de munca si concediul cine mil va mai plati ca cei de la firma spun ca de cand se termina preavizu si pana la data care o sa nasc adica in jur de 15-17 zile ei nu ma mai platesc si ca nu sunt competenti sa raspunda ce se va intimpla. Am fost la cei de la ITM si mau trimis la somaj cei de la somaj au spus ca nu au voie sa imi dea preaviz in concediu medical . Astept un raspuns. va multumesc