buna ziua ma numesc iuliana dobasu sunt in concediu prenatal de 30 zile . Am fost anuntata de firma unde lucrez sa ma duc sa imi semnez preavizul de somaj .Ce ma sfatuiti sa fac deoarece mai am 40 de zile si trebuie sa nasc , ce se va intampla cu cartea mea de munca si concediul cine mil va mai plati ca cei de la firma spun ca de cand se termina preavizu si pana la data care o sa nasc adica in jur de 15-17 zile ei nu ma mai platesc si ca nu sunt competenti sa raspunda ce se va intimpla. Am fost la cei de la ITM si mau trimis la somaj cei de la somaj au spus ca nu au voie sa imi dea preaviz in concediu medical . Astept un raspuns. va multumesc
Perfect adevarat, nu au voie sa va dea preaviz sau sa va desfaca cm in cadrul concediului medical sau de odihna, refuzati sa semnati asa ceva, daca totusi o fac 's-au ars'.
Pe perioada in care dumneavoastra va aflati in concediu, indiferent daca este medical sau de odihna, angajatorul nu are voie sa opereze nicio modificare la contractul dumneavoastra de munca. Nu va lasati pacalita.
Sarcina usoara.
Angajatorul va poate trimite preavizul dar dvs,avand cim-ul suspendat,nu puteti "onora" aceasta instiintare . Stati linistita,nu va poate da nimeni afara!