avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Activitate mikybt

Activitate mikybt

buna ziua.mie mi-sa retinut permisul pt schimbarea directiei de mers,intrand in coliziune cu un alt autovehicul rezultand victime omenesti(un deget scrantit).din cate am mai auzit nu trebuia sa mi se retina permisul.sau cel mult la solutionarea cazului ar trebui sa imi dea o amenda si nu sa imi retina permisul.ma puteti lamuri si pe mine in acest caz?
si in cazul acesta ce pot face pentru a urgenta treburile(lluarea permisului) pentru ca eu din asta imi castig existenta?
buna ziua. sunt sofer profesionist (lucrez pe camion si fac extern) ,am avut un accident in urma caruia mi s-a eliberat dova de de circulatie. cazul nu s-a solutionat si sunt nevoit sa circul cu dovada.vreau sa stiu daca as putea conduce pe teritoriul ue doar cu dovada. cum pot sa circul in continuare in ue tinand cont de faptul ca acesta este serviciul meu?
in cazul in care o traduc (dovada) si o legalizez la un notar ,pot avea dreptul de a conduce in ue?
buna tuturor. am luat un credit de nevoi personale (din acela cu buletin) ,si am inceput o afacere si din varii motive nu a mers ajungand in imposibilitatea de a mai plati creditul.ultima data am platit pe 28/02/2007, mentionez ca nu am casa,masina,bunuri gospodaresti (frigider,aragaz,etc.) in cazul acesta se aplica prescriptia? cei de la eos ksi ma suna,au amenintat-o si pe mama la telefon,de atunci nu am mai platit nimic ,nici la banca nici la recuperatori.ce se intampla?