avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate giorgiana24

Activitate giorgiana24

Buna ziua… problema : acum 2 ani am facut un credit de 5400 eur pe numele meu, pentru fratele meu. Acesta de 1 an nu a mai platit nici o rata .Mereu a zis ca o sa plateasca, a trecut timpul si acum m-am trezit direct cu somatii de la firma de recuperari. Ultima somatie are atasat un model de cerere pe care o vor inainta executorului judecatoresc si prin care vor cere executarea silita ,simultan , atat prin poprire cat si prin executarea imobiliara. Mentionez ca sunt divortata, am un copil sub intretinere si casa proprietate personala. Creditul a fost de nevoi personale – fara garantie si fara ipoteca. Este posibil sa faca executarea simultan ? Si poprire si executare imobiliara? Daca da, cum as putea rezolva cu actele casei ca sa nu poata ajunge la masura asta extrema. Cum as putea sa-mi recuperez banii de la fratele meu , avand in vedere ca nu are nimic pe numele lui ? Multumesc anticipat ! Cu stima , Giorgiana E.

Răspuns la discuția credit neplatit
este vorba de 5000 de eur. Nenea ala ce sa zica..ca-i pare rau ca o sa rezolve...vorbe. Momentan nu am nici o dovada, dar ar fi de acord sa facem un contract..o chitanta la notariat. Dar cum m-ar putea ajuta asta? El nu are nimic pe numele lui.:( .Va multumesc pentru raspunsuri !
Răspuns la discuția credit neplatit
Va multumesc, asa credeam si eu ..dar multe persoane imi spun ca banca are dreptul sa treaca direct la executarea silita...acum nu pot sa stau cu mainile in san sa astept sa am " surprize" ( asa s-au exprimat cei de la banca ) sa raman fara casa. Nu stiu ce sa fac , situatia ma depaseste cu mult :sorry: #-o #-o #-o #-o
Discuție credit neplatit
Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Sunt disperata. Anul trecut am facut un credit pe numele meu pentru o alta persoana . A platit ratele doar pana in luna martie a.c. iar de atunci banca ma ameninta . Am fost anuntata ca saptamana viitoare incepe executarea silita, mai multe detalii nu mi-au spus. Mentionez ca eu am apartament proprietate personala , dar nu am girat cu apartamentul , am facut credit de nevoi personale. Eu credeam ca-mi pune proprire pe salariu. Au dreptul sa inceapa executarea silita direct pe bunurile mele ? Cum as putea sa rezolv? Va rog mult , am nevoie de un sfat!!