avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Activitate butgeorge

Activitate butgeorge

Răspuns la discuția Accident auto
a fost anuntata si politia, am uitat eu sa mentionez, defapt am uitat sa mentionez multe din graba. Multumesc oricum de interes, cazul a fost rezolvat.
Discuție Accident auto
In data de 9 septembrie 2015 a avul loc un accident langa Dej, vinovatul si-a recunoscut vina si am zis ca ne intelegem pe cale amiabila, dupa ce am stabilit o suma am zis ca ne intalnim vineri 2 octombie la notar sa incheiem cazul, iar astazi am fost contactati ca intelegerea cade.
In masina lovita au fost 3 fete, fiecare au suferit rani (vanatai, contuzii), una dintre ele a fost tinuta in spital pentru 24 de ore.
Intrebarea mea este: Ce se poate face mai departe sa recuperam costurile de spitalizare + transportul masinii pe platforma?
Am inchiriat caminul cultural intr-o seara pentru organizarea unei zile de nastere, am platit si drepturile de autor pentru muzica, iar dupa ora 23:00 politia a venit, a oprit muzica si "mi-a umflat" o amenda de 500 de lei potrivit legii nr. 61/1991.
Am cautat legea, am si gasit-o dar nu am inteles-o deloc, poate cineva sa ma ajute?:">
Buna, unui prieteni ia fost dat sa sufle in etilotest, dupa care i-a fost suspendat carnetul pe termen de 90 de zile, daca etilotestul nu avea verificarea metrologica se poate recupera carnetul?