avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto

In data de 9 septembrie 2015 a avul loc un accident langa Dej, vinovatul si-a recunoscut vina si am zis ca ne intelegem pe cale amiabila, dupa ce am stabilit o suma am zis ca ne intalnim vineri 2 octombie la notar sa incheiem cazul, iar astazi am fost contactati ca intelegerea cade.
In masina lovita au fost 3 fete, fiecare au suferit rani (vanatai, contuzii), una dintre ele a fost tinuta in spital pentru 24 de ore.
Intrebarea mea este: Ce se poate face mai departe sa recuperam costurile de spitalizare + transportul masinii pe platforma?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 11:09, 6 Octombrie 2015
Avand in vedere ca accidentul a fost cu victime aveati obligatia de a anunta Politia.
-fiind victime in evenimetul rutier, trebuia anuntata politia
- este curios , cum de medicul de garda de la urgente nu a a nuntat politia cand a consultat pacientul victima a unui accident
a fost anuntata si politia, am uitat eu sa mentionez, defapt am uitat sa mentionez multe din graba. Multumesc oricum de interes, cazul a fost rezolvat.
Neintrunind cele 90 de zile pentru incadrarea faptei ]n vatamare corporala din culpa nu raspundeti penal. Victimele pot formula pretentii pe cale civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa proces verbal accident rutier dumitru50 dumitru50 Buna seara! As dori sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema : in urma unui accident rutier cu victime cu vatamare corporala usoara (vanatai si ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima suspendare permis 90 de zile Beemer92 Beemer92 Va salut! In urma unui accident rutier cu victima in care am fost vinovatul, mi s-a suspendat permisul de conducere pe perioada de 90 de zile. Deocamdata m ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - pieton-victima - ce daune pot cere? afx afx Buna ziua, De curand am fost victima unui accident rutier pe o trecere de pietoni. Am scapat cu rani usoare si contuzie la pumnul stang, acesta umflandu-se ... (vezi toată discuția)