avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lipsa proces verbal accident rutier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lipsa proces verbal accident rutier

Buna seara!
As dori sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema : in urma unui accident rutier cu victime cu vatamare corporala usoara (vanatai si contuzii ce nu au necesitat spitalizare) si care s-a produs din cauza mea, nu am primit proces verbal intocmit la fata locului (nu mi-a solicitat nimeni sa semnez nimic). Multe persoane consultate ulterior mi-au spus ca nu e normal.
Peste cateva zile am fost la politie sa solicit PV si mi s-a spus de catre un agent de politie (altul decat cel care a constatat accidentul) ca nu l-am primit pt ca am refuzat sa semnez si sa astept ca imi va fi trimis unul prin posta in 45 zile de la data producerii accidentului.
Acum, victima vrea sa depuna plangere penala si sa deschida dosar de daune morale. Dosarul de daune materiale a fost deschis deja la firma de asigurare.
Mentionez ca agentul de politie a spus ca pot pleca dupa ce mi-a inmanat dovada inlocuitoare permisului.
In urma celor expuse mai sus, ar trebui sa ma ingrijoreze faptul ca nu am primit PV? Si nici nu stiu daca s-a intocmit unul doar in prezenta victimei sau nu.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:01, 25 Mai 2017
Vi se va comunica PV la domiciliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretentii materiale in urma unui accident rutier din care au rezultat 8 zile ingrijiri medicale?! roibuvictor roibuvictor Buna ziua, In urma cu circa o luna si jumatate,iesind dintr-o parcare,efectuand manevra de mers inapoi, am accidentat o persoana care trecea strada prin loc ... (vezi toată discuția)
Motociclist afacerist cristianionescu cristianionescu Buna ziua, Am lovit un motociclist in incercarea de a manevra automobilul personal la stanga. In urma constatarii politiei nu am acordat prioritate. ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala bertha37 bertha37 In urma cu 5 zile am produs un eveniment rutier, am lovit din spate o masina parcata, in fata acesteia aflandu-se o persoana care s-a constituit in victima a ... (vezi toată discuția)