Sunt implicat intr-un accident auto in care persoanele din masina cu care m-am lovit au suferit mici vatamari. Precizez ca eu am fost scos vinovat. Imediat dupa accident cei 3 ocupanti erau ok si au refuzat ingrjirile medicale oferite de medicii de pe ambulanta. La sectia de politie, accident usoare, agentul le-a recomandat sa mearga la spital. Cel mai afectat era conducatorul care avea arcada putin umflata si putin zgariata. In procesul verbal, in urma raportului medical, soferul si cu cel din spate au contuzie la un genunchi iar ocupantul locului din dreapta, contuzie la genunchi, sold si o suspiciune de nu stiu ce fel de fractura radiala.
Bun, s-a intocmit dosar de cercetare (penala) si a fost trimis spre judecare. Agentul x de politie le-a spus ca au termen 60 de zile pentru a depune plangere impotriva mea. Plangere pentru vatamarea corporala???
Intrebarea mea este care sunt sansele de reusita a plangerii avand in vedere ca persoanele nu au avut zile de spitalizare. Un alt agent y a mai zis ca nu conteaza ca nu are zile de spitalizare si ca depinde daca medicul a recomandat zile de ingrijire la domiciliu.
Pai cred ca da, pentru ca masinile au fost avariate destul de rau, dauna totala :D. Eu aveam CASCO iar el se descurca cu RCA. Problema e ca vrea banii car mai repede si la o valoare cat mai apropiata fata de cat a dat pe ea (era SH). Cerinta lui a fost sa intervin pe la asigurator sa urgentez treburile ca sa isi primeasca banii. Stiu ca daca nu primeste bani suficienti, se poate judeca doar cu asiguratoru, nu cu mine. Ma santajeaza cu plangerea penala, ultima discutie cu soferul fiind destul de tensionata :).
Agentul x de politie a zis ca daca cei accidentati depun plangere, cazul poate lua o intorsatura de 180 grade :|. Deci... ce se poate intampla?
Accident cu victima
tontonel
Buna ziua,
Am avut un accident rutier cu victima. Victima a avut certificat pentru 1-2 zile ingrijiri medicale, fara spitalizare (a avut cateva contuzii). ... (vezi toată discuția)
Accident
profu8
Am lovit o persoana pe trecerea de pietoni.vea 20-30 km /h alcool 0,aveam soarele in ochi si mascat de alta masina care venea din contrasens.Persoana s-a ... (vezi toată discuția)