avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Activitate tynaflorentyna

Activitate tynaflorentyna

am citit ceea ce a-ti scris in forum si imi pare tare rau .Si eu am o problema asemanatoare cu administratorul blocului meu...vreau sa imi achit o factura pe luna iunie in valoare de 47.60 ron si nu vrea sa imi incaseze banii.MOTIVUL?!..vrea el ,a zis sa imi opreasca apa cu orice pret!...deci cu parere de rau ,va pot zice ca toate persoanele la care am apelat pana acum ,incepand de la politie ,Apaserv,jurist ,primar si chiar nu mai stiu cati..,nu m-au putut ajuta!Toti imi zic ca trebuie sa discut cu el si sa ma rog frumos sa imi incaseze banii...;chiar maine am audienta la primar din nou.Mi se zice peste tot ca ceea ce mi se intampla nu e corect,dar ca nu ma pot ajuta,si ca nu e de competenta lor ci ca ar trebui sa il dau in judecata sau sa ajung la un consens cu d-lui! Deci,daca stiti vreo alta metoda prin care sa ma fac inteleasa sau daca reusiti in vreun fel sa va recuperati banii ,va rog sa imi ziceti si mie .Nici nu mai stiu la cine sa apelez sa mi se faca dreptate....Si ca sa fie si mai bine ,cand am verificat si chitantele mai vechi ,am sesizat ca mi s-a incasat si de cate doua ori plata pe nov.si dec.!...:((:((
am o nelamurire mare! Este corect ca administratorul blocului in care locuiesc sa nu vrea sa imi incaseze banii pentru intretinere -ce e drept, restanta din luna iunie-doar pentru ca are nu ma prea are la inima?.....Am avut o altercatie cu el acum un an,si de atunci ma tot ameninta:-,, ca ma are in vedere si sa am grija sa nu ii cad in mana!''.Pana acum nu a avut cu ce,dar in dec. mi-a murit sotul lasandu-ma cu 3 copii minori de crescut ,-eu fiind casnica-.O vreme am reusit sa mai fac fata cu facturile si tot ce mai trebuie,dar acum ,ca si copii au inceput scoala nu am mai reusit .Am ramas restanta pe 2 luni la apa si a tipat la mine ca el i-mi taie apa azi si ca nu o sa ma mai branseze niciodata.Am imprumutat niste bani si am fost la nevasta acestuia sa imi platesc macar pe luna iunie,dar el cand a auzit ca nu platesc tot ,inclusiv pe luna in curs,i-a zis nevestei lui sa nu imi ia banii ca el vrea sa imi opreasca apa.Si suma pe care o am restanta pe iunie este de 47.60 cu tot cu penalitatile aferente!deci suma totala nu depaseste 150 ron.daca poate cineva sa ma invete ce ar trebui sa fac,va rog din suflet!am o fetita in clasa a5-a ,una in cl.a1-a,si cea mica la gr.mica,daca nu i-mi branseaza apa asa cum zice,cum mai pot sa le ingrijesc cum trebuie??!!...ptr ca el chiar mi-a oprit apa!Vreau SA STIU DACA ARE DREPTUL SA IMI FACA ASTA,-SA NU VREA SA I-MI IA BANII PE INTRETINERE,DOAR CA SA IMI FACA RAU MIE.....si daca asta nu se numeste abuz de putere ....