Buna ziua,
Proprietarii blocului au inceput efectuarea reparatiilor la sistemul de incalzire al blocului.Datorita faptului ca nu mai locuiesc in oras,am fost contactata si "obligata "de administrator sa inlocuiesc tevile de la calorifele din apartament.
Pretul lucrarii a fost initial de 300-400 lei/camera ,materiale +manopera.Am dat un avans de 650 Ron,insa datorita faptului ca factura pe apartamentul meu ajungea la 1300 lei am vorbit cu Administratorul si am hotarat ca reparatiile sa le efectuez cu alta firma.Dupa o cearta "ca la usa cortului"Administratorul mi-a trantit usa-n nas ,spunindu-mi ca nu are de unde sa-mi returneze banii,sa astept sa-i stranga de la restul proprietarilor...
Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez si cui sa ma adresez.
Va multumesc,
Cu stima,
am citit ceea ce a-ti scris in forum si imi pare tare rau .Si eu am o problema asemanatoare cu administratorul blocului meu...vreau sa imi achit o factura pe luna iunie in valoare de 47.60 ron si nu vrea sa imi incaseze banii.MOTIVUL?!..vrea el ,a zis sa imi opreasca apa cu orice pret!...deci cu parere de rau ,va pot zice ca toate persoanele la care am apelat pana acum ,incepand de la politie ,Apaserv,jurist ,primar si chiar nu mai stiu cati..,nu m-au putut ajuta!Toti imi zic ca trebuie sa discut cu el si sa ma rog frumos sa imi incaseze banii...;chiar maine am audienta la primar din nou.Mi se zice peste tot ca ceea ce mi se intampla nu e corect,dar ca nu ma pot ajuta,si ca nu e de competenta lor ci ca ar trebui sa il dau in judecata sau sa ajung la un consens cu d-lui! Deci,daca stiti vreo alta metoda prin care sa ma fac inteleasa sau daca reusiti in vreun fel sa va recuperati banii ,va rog sa imi ziceti si mie .Nici nu mai stiu la cine sa apelez sa mi se faca dreptate....Si ca sa fie si mai bine ,cand am verificat si chitantele mai vechi ,am sesizat ca mi s-a incasat si de cate doua ori plata pe nov.si dec.!...:((:((
Este vina dv. ca nu ati fost hotarata de la bun inceput cum vreti sa procedati si iata, acum, trebuie sa stati la mana administratorului sa va inapoieze banii.
El nu spune ca nu vi-i inapoiaza ca sa se puna intr-o postura condamnabila, doar ca a avut un comportament necivilizat si va poate amana ....cine-stie-cat.
Puteti si dv. sa nu platiti intretinerea de aceasta valoare si sa faceti o declaratie scrisa catre presedintele asociatiei in care sa explicati cum veti proceda si ca cereti administratorului sa va compenseze cu intretinerea pe 1-2-3 luni, cat e nevoie, pana la acoperirea sumei - acesta constituind compensatia banilor achitati de dv. ca acont al lucrarii neefectuate.
Multumesc frumos!
Din pacate acesti Administratori isi fac legea lor,sunt niste excroci !Presedintele asociatiei mi-a rasuns ca este problema mea cu Dl.Administrator:O:O:O...Ca nu ar fi trebuit sa-i dau banii fara sa-mi dea o chitanta ...Ce sa inteleg?A trecut o luna si banii sunt la el in buzunar!!In situatia in care sa presupunem ca nu mai am bani si nu pot continua lucrarea toti proprietarii vor ramane fara caldura.Ma poate obliga cineva sa fac aceste reparatii?