am o nelamurire mare! Este corect ca administratorul blocului in care locuiesc sa nu vrea sa imi incaseze banii pentru intretinere -ce e drept, restanta din luna iunie-doar pentru ca are nu ma prea are la inima?.....Am avut o altercatie cu el acum un an,si de atunci ma tot ameninta:-,, ca ma are in vedere si sa am grija sa nu ii cad in mana!''.Pana acum nu a avut cu ce,dar in dec. mi-a murit sotul lasandu-ma cu 3 copii minori de crescut ,-eu fiind casnica-.O vreme am reusit sa mai fac fata cu facturile si tot ce mai trebuie,dar acum ,ca si copii au inceput scoala nu am mai reusit .Am ramas restanta pe 2 luni la apa si a tipat la mine ca el i-mi taie apa azi si ca nu o sa ma mai branseze niciodata.Am imprumutat niste bani si am fost la nevasta acestuia sa imi platesc macar pe luna iunie,dar el cand a auzit ca nu platesc tot ,inclusiv pe luna in curs,i-a zis nevestei lui sa nu imi ia banii ca el vrea sa imi opreasca apa.Si suma pe care o am restanta pe iunie este de 47.60 cu tot cu penalitatile aferente!deci suma totala nu depaseste 150 ron.daca poate cineva sa ma invete ce ar trebui sa fac,va rog din suflet!am o fetita in clasa a5-a ,una in cl.a1-a,si cea mica la gr.mica,daca nu i-mi branseaza apa asa cum zice,cum mai pot sa le ingrijesc cum trebuie??!!...ptr ca el chiar mi-a oprit apa!Vreau SA STIU DACA ARE DREPTUL SA IMI FACA ASTA,-SA NU VREA SA I-MI IA BANII PE INTRETINERE,DOAR CA SA IMI FACA RAU MIE.....si daca asta nu se numeste abuz de putere ....
Trimiteti banii in contul asociatiei,prin intermediul unui virament bancar,facand mentiunea"intretinere pe luna X,anul Y din partea locatrul Z domiciliat la adresa P,ap.C"
Pastrati dovada trimiterii banilor si aveti dovada achitarii.
Vorbiti cu presedintele asociatiei, cu cenzorul, cu membrii comitetului. Acestia conduc asociatia. Acestia au fost alesi in adunarea generala de proprietari. Administratorul este angajat de presedinte. Presedintele trebuie sa intervina si sa puna lucrurile in ordine.
Apoi, daca nu se rezolva imediat, mergeti la primarie si solicitati interventia lor.
Restanta intretinere
rod399
Buna seara,
Am o restanta la intretinere in val. de 800 de lei.
Astazi am primit o instiintare, nedata si fara nr de inregistrare, din partea presedintelui ... (vezi toată discuția)