avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Activitate gavril.magurean

Activitate gavril.magurean

Răspuns la discuția INTABULARE PRIMARIE
NU MA REFER LA SCOATEREA TERENULUI DIN DOMENIUL PUBLIC CI PE ACEST TEREN S-A CONSTRUIT UN BLOC ,INSA CA SA POATA PRIMARIA SA NOTEZE BLOCUL NU E NEVOIE SA FIE INTABULAT TERENUL?
Răspuns la discuția inscriere teren in CF
POI INAINTE DE EMITERE TITLU DACA ESTE O SUPRAFATA MAI MARE SE FACE DIVIZIUNEA ADICA DELIMITEZI CATEVA ARII PENTRU CC SI RESTUL FANEATA SAU ALTCEVA SAU DACA SE INTABULEAZA CA TEREN SPATIU VERDE SE FACE SCHIMBAREA CATEGORIEI DE FOLOSINTA. DUPA ACEEA.
CUM SE INTABULEAZA DE PE DOMENIUL PUBLIC PE PRIMARIE ,TREBUIE FACUTA HOTARARE DE CONSILIU SAU SE INTABULEAZA DIRECT? SI CE AR TREBUII SA CONTINA HOTARAREA ?
Răspuns la discuția tot intabulare
contractul nu a fost facut la notar a fost facut de mana. copii decedatului mi au vandut terenul,dar titlul este pe decedat,insa vreau sa stiu daca pot sa nu ajung in instanta adica sa nu se mai faca succesiunea si apoi sa mergem la notar si abia dupa aia sa trec eu in cf. nu se poate intabula direct pe mine?
Răspuns la discuția intabulare
a fost facut de mana ,de vreo 10 ani
Discuție tot intabulare
am cumparat un teren de la o persoana,persoana respectiva avea titlu de proprietate,insa nu era intabulat . persoana a murit si eu acuma vreau sa mi intabulez terenul,cum se procedeaza? mentionez ca aceasta persona are si 2 fii.
Discuție intabulare
am cumparat un teren de la x ,am facut doar un contract de vanzare cumparare. x nu a avut nici titlu de proprietate si nici nu a fost intabulat terenul. acuma a decedat cum pot sa l intabulez?