avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate locatar

Activitate locatar

Răspuns la discuția citatie de la furnizor
va multumesc pentru modificarile aduse la mesaju meu si ami cer scuze pentru eventualele greseli facute. sa inteleg ca daca luni voi face plata integrala a datorilor ,pe urma sa xeroxez citantele si sa o anmexati la dosar..pentru ca e prima oara cand ma confrunt cu aceata situatie neplacuta ,va rog sa mi explicati mai detaliat ,an legatura cu dosaru ,unde sa duc mai exact aceste copii pentru a le anexa la dosar ,la judecatorie ? sau unde ? va multumesc pentru tinmpul acordat si imi cer scuze pentru neantelegerea mea .
am primit ciatie din partea termo service sa an calitate de creditor pentru fond-somatie de plata .mai spune aici ca am obligatia de a depunde intanpinare.ce este aceasta ? intanpinarea trebuie depusa cel tarziu la termen .potrivit legii nr 192/2006 am posibiltatea solutionari litigiului pe calea medierii,apeland la un mediator autorizat ,la fel nustiu ce este aceasta ? am datorie la ei ,dar luni voi merge sa achit antreaga suma ce ma sfatuiti sa fac ,cum sa procedez pentru a ajunge cu ei la o antelegere si a nu ajunge mai departe .va rog din suflet ajutatima ..
Răspuns la discuția penalitatile
buna ziua ! am nevoie de ajutor va rog ami trebuie un model de cerere ,trebuie sa schinb la asociatia cet actele de pe fostul proprietar pe mine adik sa nu mai apra el si apar eu cum e si normal stiu ca ma nevoie de copii de buletin si contract casa si o cerere pentru domnul director ansa nustiu mai exact ce trebuie sa scriu an cerere ma puteti ajuta .multumesc .
acu cateva zile am fost si am antrebat si exact asa mia explicat doamna de la ghiseu ,o fi cu penalizari sau fara nu mai are rost .sper sa rezolv ceva .
nu an aceasta suma nu sunt cuprinse penalitati ,este doar debit de 552 ron.
Răspuns la discuția COMISION DE RISC
si eu sunt an aceiasi situatie ,cei de la bcr nu miau datr actul aditional la timp ,eu am facut o notificare ptr nemultumirea mea si ma voi alatura grupuli ptr ai merge an instanta .www.creditbcr.ro/forum
va multumesc pentru raspuns ,luni voi merge sa vb cu cei de la administratia de locatarii sa vedem ,poate ajungem la o antelegere.sper sa existe o solutie si ptr mine .sincer chiar as vrea sa ma achit mie si rusine de vecini ca am ajuns an aceasta situatie ,dar nu mi pot permite sa platesc o suma mica 50 ron pe luna din tot salariu pe care al am la un debit ramas de 552 ron si o penalizare de 1400 ron care a ramas de la vechiul proprietar din 2009 .sunt antro situatie disperata .
Discuție penalitatile
sunt de acord cu noua lege de scutire a penalitatlor ,si eu am ramas an urma si nu pentru ca nu vreau sa platesc ci pentru ca nu mai am de unde ,ratele miau crescut ,copilu la gradinita iar eu castig nimika toata ,sincer nu mai pot si sunt multi ca mine .abia de pot sa asigur mancare ptr fiecare zi si aia e calculata .ca si debit am 552 ron dar la penalizari e o suma uriasa care stiu ca e calculata abuziv .deci legea se poate aplica ,pot face dosaru si ce acte sunt necesare ptr depunerea la asociatia de locatari ,deoarece ei se fac ca nu au auzit de aceasta lege .