avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... citatie de la furnizor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

citatie de la furnizor

am primit ciatie din partea termo service sa an calitate de creditor pentru fond-somatie de plata .mai spune aici ca am obligatia de a depunde intanpinare.ce este aceasta ? intanpinarea trebuie depusa cel tarziu la termen .potrivit legii nr 192/2006 am posibiltatea solutionari litigiului pe calea medierii,apeland la un mediator autorizat ,la fel nustiu ce este aceasta ? am datorie la ei ,dar luni voi merge sa achit antreaga suma ce ma sfatuiti sa fac ,cum sa procedez pentru a ajunge cu ei la o antelegere si a nu ajunge mai departe .va rog din suflet ajutatima ..
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:41, 21 Noiembrie 2010
Intampinare reprezinta forma de prezentare legal prevazuta,prin care va precizati si va intemeiati eventuale considerente/aparari in raport de plangerea formulata impotriva dvs
Institutia medierii ,este o forma noua prevazuta de lege,prin care partile de comun acord pot solutiona o cauza ,fara solutionare in instanta
Daca va materializati actul de vointa de acoperire integrala debit, copie dupa dovada platii o anexati la dosar,ocazie cu care mediatorul/instanta vor lua act ca nu mai exista obiectul plangerii
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010
ynocentta, utilizator
va multumesc pentru modificarile aduse la mesaju meu si ami cer scuze pentru eventualele greseli facute. sa inteleg ca daca luni voi face plata integrala a datorilor ,pe urma sa xeroxez citantele si sa o anmexati la dosar..pentru ca e prima oara cand ma confrunt cu aceata situatie neplacuta ,va rog sa mi explicati mai detaliat ,an legatura cu dosaru ,unde sa duc mai exact aceste copii pentru a le anexa la dosar ,la judecatorie ? sau unde ? va multumesc pentru tinmpul acordat si imi cer scuze pentru neantelegerea mea .
Reclamanta, unitatea furnizoare de servicii va somat sa achitati debit cu dreptul de introducere intampinare
Dvs dupa ce achitati debitul ,faceti copii ale chitantelor si redactati cerere catre instanta de judecata sa ia act ca in urma achitarii debitului probat cu copii dupa chitante,plangerea formulata de reclamanta ,nu mai are obiect
@locatar,
Pentru ca nu o sa va pricepeti sa faceti acea intampinare, nu o mai faceti.
Mergeti si achitati datoria. O sa va elibereze chitanta. Solicitati sa va dea si o adeverinta in care sa mentioneze ca ati achitat datoria si eventual ca saunteti cu platile la zi. Faceti o copie a chitantei si luati si acea adeverinta, daca va elibereaza.
Cu acestea mergeti la judecatorie la data, ora si in sala unde se tine judecata. Acestea sunt consemnate pe citatie. Cand ajunge la dosarul dumneavoastra, va striga si va prezentati cu adeverinta, chitanta si actul de identitate. Prezentati-le presedintelui completului de judecata si spuneti-i ca ati achitat suma pretinsa.
Judecatorul o sa va spuna, probabil, ca ramane in pronuntare sau ca nu mai aveti nici o treaba si plecati acasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie ...ajutor!! dimitris dimitris Am primit acasa o citatie in calitate de debitor in proces cu asociatia de proprietari in calitate creditor pentru [b]Fond[/b] [b][u]-somatie de plata[/u][/b] ... (vezi toată discuția)
Restanta intretinere mireladolta mireladolta Buna seara! Va rog sa ma lamuriti referitor la o problema legata de mediere.Am fost data in judecata de catre asociatia de proprietari pentru o restanta in ... (vezi toată discuția)
Citatie gabrielcristea88 gabrielcristea88 Buna ziua, Am primit o citatie de la o firma unde am lucrat ca \\"agent vanzari\\".Aceasta ma cheama in judecata pentru un prejudiciu care l-am adus firmei o ... (vezi toată discuția)