avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Activitate Margelan

Activitate Margelan

Răspuns la discuția Schimbare medic de familie
Multumesc!
Răspuns la discuția Schimbare medic de familie
Puteti sa ma indrumati catre legea care reglementeza acest lucru?
Buna ziua,
Doresc sa-mi schimb medicul de familie din anumite motive pe care nu as vrea sa le mentionez aici. Am primit de la ,,noul'' medic o cerere de transfer pe care am completat-o si care trebuia sa o las la ,,vechiul''medic. Acesta insa nu a vrut sa o primeasca pe motiv ca ,,si eu ce sa fac cu ea''? Nici fisa medicala nu a vrut sa mi-o inmaneze deoarece trebuie sa faca un ,,rezumat'' pe care sa mi-l dea.
Va rog sa-mi spuneti daca acest medic procedeaza corect, deoarece mi se pare destul de ciudat sa refuzi sa inmanezi fisa medicala a pacientului. In cel mai rau caz cred ca ar fi putut sa faca o copie xerox, nu?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Răspuns la discuția contract de colaborare
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Răspuns la discuția contract de colaborare
Imi cer scuze. Nu am precizat faptul ca am un serviciu cu norma intreaga si as practica ,,noul job,, in timpul liber. Acest lucru schimba cu ceva datele problemei? E mai bine cu part time sau cu contract de colaborare?
Buna ziua,
Am terminat un curs de tehnician maseur si reflexoterapeut si as vrea sa colaborez cu un cabinet medical, dar (asa mi s-a spus ) printr-un contract de colaborare. Va rog sa ma ajutati cu explicatii referitoare la acest tip de contract si ce anume ar trebui sa urmaresc in mod special pentru ....a nu regreta mai tarziu.....
Multumesc!
acum am inteles
sunt cam greu de cap
mii de multumiri
perioada determinata incepand cu data de 26.11.2008 pe perioada suspendarii contractului individual de munca al titularului de post conf art 81 lit a din codul muncii

asta scrie pe contract
multumesc pentru raspuns dar...n-am inteles...
Deci daca colega vine in 20, eu in 20 nu mai lucrez si pe cartea de munca apare data de 20?

scuze dar....:O
puteti sa-mi raspundeti si la ultima intrebare?

multumesc