Asa-i...atat ca mai am de asteptat cateva luni sa faca 10 ani....si intre timp sa rezist...si sa fac rost de bani pentru divort...El ar vrea sa plec pur si simplu....bani nu are sa inceapa actiunea...imi va face viata amara dar asta e!...
Am un credit de nevoi personale cu restanta de 89 de zile! Creditul a fost luat fara girant doar cu adeverinta de venit de la locul de munca din 2008, anul cand am luat acest credit. Din pacate am ramas fara servici, pe perioada somajului am tot acumulat restante iar la momentul acesta am ajuns in aceasta situatie...de a depasi 90 de zile. Banca ma tot suna ( nu exista zi in care sa nu o faca!!!!!!!). Mi-au propus reesalonarea care e jaf la drumul mare!!!!!! Ce patesc daca nu platesc?....ce urmeaza sa se mai intample!?
Multumesc mult pentru sfaturi si vorbele bune.....atat ca e putin mai complicat....la momentul acesta nu am un venit stabil, chiar daca mai castig ceva bani sunt "la negru". Mi-e frica sa nu-mi pierd copilul....cu copilul se poarta cu manusi si incearca sa-l atraga de partea lui....Copilul are 10 ani..deci la un divort va fi intrebat cu cine vrea sa stea....sunt multe "frici"....multe intrebari si atat de putine portite de scapare
Inca o data multumesc...continui cu intrebari....cum ar trebui sa procedez in cazul in care va trebui sa parasesc actualul domiciliu...adica...sa nu fie parasire de domiciliu....ce pot lua?...fac o hartie cu martori?...ma tot someaza sa plec...devine din ce in ce mai violent...cu toate rusinea pe care o poate simti o sotie de alcoolic....eu macar recunosc ca vina acestui divort este alcoolul ....este la a patra recidiva... trei dezalcoolizari....cum ar fi bine sa procedez pentru tutela?....poate fi decazut din drepturi?...ce sa fac?
Multumesc inca o data!..stiu ca poate exagerez dar sunt atatea de intrebat....mai ales cand nu stii pe ce drum sa apuci...Am un credit de consum facut pe numele meu fara girant sotul...Banii i-am folosit la achizitionarea unei masini care din pacate am pierdut-o in urma unui accident ( sofer eu, vinovat tot eu), o parte i-am folosit pentru rezolvarea unor probleme de sanatate, o alta parte pentru plata unor datorii mai vechi catre prieteni si alta la firma unde am avut job in aceea perioada. Din pacate nu pot justifica banii decat pentru masina...pentru restul cheltuirii lor nu am acte suficiente...Sotul nu a stiut cat am scos de la banca iar acum in prag de divort ma tot someaza sa-i spun suma....nu stiu ce scop are aceasta intrebare si din aceasta cauza am evitat sa-i raspund ( lucru care il enerveaza de fiecare data)...am evitat pentru ca nu stiu daca raspunsul meu poate fi folosit impotriva mea...Ce sa fac?
Multumesc inca o data pentru raspuns. Mai indraznesc sa va intreb...In timpul casatoriei tata a decedat....impreuna cu fratele meu am mostenit casa parinteasca. Sotul meu poate pretinde ceva din aceasta mostenire?