Am un credit de nevoi personale cu restanta de 89 de zile! Creditul a fost luat fara girant doar cu adeverinta de venit de la locul de munca din 2008, anul cand am luat acest credit. Din pacate am ramas fara servici, pe perioada somajului am tot acumulat restante iar la momentul acesta am ajuns in aceasta situatie...de a depasi 90 de zile. Banca ma tot suna ( nu exista zi in care sa nu o faca!!!!!!!). Mi-au propus reesalonarea care e jaf la drumul mare!!!!!! Ce patesc daca nu platesc?....ce urmeaza sa se mai intample!?
veti fi executat silit, daca se va putea. va vor popri salariu, cand il veti avea si va vor vinde la licitatie bunurile, daca aveti, pana se recupereaza sumele datorate de dvs
salve.am luat si eu mai multe credite din 2005 si nu am reusit sa le platesc pe toate am ajuns la recuperatori .amenintari am ajuns in italia si lucrez la negru cìnd am ce se intimpla daca nu am nimic pe numele meu si nu mai platesc.am locuit cu parintii si casa este a bunicului.va multumesc
Probleme cu bancile
byanca19
Buna ziua sper sa ma ajute cineva si pe mine cu un raspuns.fratele meu a luat mai multe credite de nevoi personale dar nu a mai platit ratele de aproape 1 an ... (vezi toată discuția)