avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rate banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rate banci

ce se intampla daca nu mai pot plati ratele la banci?X-(
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 16:55, 7 Mai 2012
vi se va aplica cea ce scrie in contractul de imprumut.
Cu siguranta ca v-a girat cineva ( de fapt ar trebui doua persoane ca giranti) Daca nu platesc ei sau dvs,vi se va pune sechestru pe imobile sau bunuri ,apoi banca le va vinde la licitatie si astfel banca isi iau banii inapoi pe care ar trebui sa ii restituiti.

Mai bine cititi acel contract pe care l-ati facut cu banca,si vedeti ce ati convenit cu banca in caz de neplata rate.
Sunt curioasa de unde ati inteles ca un contract de imprumut trebuie obligatoriu girat de cineva?
Daca vi s-au diminuat veniturile, puteti in prima faza sa solicitati creditorilor reesalonare/restructurare a creditelor. In cazul in care nici asa nu veti putea plati, dupa o anumita perioada se va trece la executarea silita, caz in care se poate intampla unul din urmatoarele lucruri: poprire pe venituri/conturi, executarea bunurilor mobile/imobile pe care le detineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru ioanaiux ioanaiux Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate daca am incheiat acum 4 ani un contract de imprumut personal, si am intarziat la plata ratelor deoarece am ramas in ... (vezi toată discuția)
Despre execatuarea silita ca urmare a neplatii ratelor la banca anca_mic anca_mic Buna ziua Parintii mei au facut mai multe credite la banci, credite ce insumeaza o valoare toatala de 6000 E .Amandoi fiind functionarii publici veniturile ... (vezi toată discuția)
Daca nu pot plati banca in spania? marianmoga marianmoga Buna ziua Am facut un imprumut de 30.000 euro in Spania (3 ani in urma), pentru a cumpara un teren in Romania. Nu am girat cu nimic, deoarece o persoana a ... (vezi toată discuția)