In anul 2008 am cumparat o parcela de teren de 875mp. Parcela mea facea parte dintr-o parcela de 10000mp(200front la drum comunal*50latime,) care s-a dezmembrat in 10 parcele si2 drumuri de acces astfel: s-a impartit o data in doua pe latime iar apoi in 5 pe lungime.Intre prima si a doua parcela si a treia si a patra parcela s-a lasat un drum privat de 6m latime catre parcelele din spate,care nu aveau acces la drumul comunal.parcela mea este una nin parcelele din spate si am acces pe drumul privat. Am vrut sa ma apuc de construit si am intampinat ff multe probleme:-am aflat ca ridicarea topo initiala nu a fost bine facuta(la toate parcelele) am refacut ridicarea topo(doar la parcela mea) care mi-a deplasat terenul cu 20m mai spre stanga,prin aceasta deplasare drumul meu de acces s-a suprapus peste fundatia vecinului din fata,care a construit-o fara autorizatie de constructie. Am stat de vorba cu vecinul in cauza si mi-a spus ca ava idee ca e ceva in neregula cu ridicarea , dar a zis ca nu e de acord sa darame fundatia(mentionez ca am cautat solutii pt un alt drum si nu exista) si nici nu vrea sa refaca ridicarea topo.Primaria nu vrea sa imi elibereze autorizatia pana nu se rezolva problema. CUM VEDETI O REZOLVARE LA PROBLAMA MEA? ce sa fac,pe cine sa dau in judecata?pe vecin ,topograful? multumessc!
Buna seara! Parcela avea si are drum de acces de 6m din drumul judetean. Acest drum trece printre doua parcele care faceau parte din lotul din care provine si parcela mea.Drumul deserveste parcela mea si inca o parcela.Parcelele printre care trece drumul meu au obtinut autorizatie de constructie pe baza PUD.Mie in certificatul de urbanism imi scrie sa fac PUZ la toate parcelele.
buna ziua!am o problema cu un teren de 875mp cumparat in 2007.terenul provine dintr-o parcela de 10000mp-rezulta 10 parcele 875mp+2 drumuri de acces de 6m la parcelele din spate.(5 parcele au acces direct din drum judetean).am cerut certificat de urbanism si in el scrie sa fac puz la toate parcelele.probleme e ce majoritatea proprietarilor sunt plkecati din tara. O alta nelamurire o am vizavi de faptul ca doi proprietari printre care trece drumul meu au autorizatie de constructie si PUD aprobat. Mie de ce mi se cere PUZ? Astept un sfat.multumesc!