iulian1986 a scris:
cheltuielile de judecata le pot plati la CEC , trezorerie, in contul aratat in adresa de la judecatorie. am o intrebare pytycu : Am citit cum sa intamplat in cazul tau , savarsind doua infractiuni si cu suflat in etilotest 1,40 nu ai scris rezultatul care ti-a iesit la proba de sange. Trec si eu printr-o situatie oarecum asemanatoare...Cu ce pedeapsa te-ai ales ? Cat te-ai judecat ? Ti-ai facut probleme la locul de munca ? poti sa imi lasi un id de mess daca vrei. multumesc.
Mutumesc pt raspuns dar trebuie confirmata undeva plata?Cat despre cazul meu am sa dau cat mai multe informatii pentru ca toti utilizatorii acestui forum sa afle cat mai multe lucruri importante pe care si eu la randul meu le-am aflat de aici!Asadar am avut 1.40 in etilotest in sange a iesit 2.60 ceea ce este foarte mult sa recunostem!Dupa cum am mai spus am facut gresala sa nu mai dau a doua proba de sange fapt pentru care nu am avut dreptul la recalculare insa sa fim seriosi la aceste valori ale acolemiei sunt convins ca nicio recalculare nu isi mai avea rostul.ca sa fiu mai scurt dupa instrumentarea cazului la politie si apoi la parchet a ramas numai infractiunea cu alcoolul deoarece cel pe care l-am acrosat foarte putin pe bara de protectie a masinii in urma careia au rezultat numai cateva zgarieturi nu a facut plangere si nici nu s-a prezentat la procuratura sau la proces.Durata procedurilor depinde mult de cat de repede iti platesti analizele la I.N.M.L. sau daca mai soliciti si recalculare.De asemenea depinde si de colaborarea atat cu politistul care se ocupa de caz cat si de procuror.Important este ca la intrumentarea dosarului sa incerci sa nu schimbi declaratiile initiale si eventual cand iti evaluezi sansele sa mergi pe recunoastere.La mine adurat 1 an si 9 luni dar am platit la I.N.M.L. dupa 11 luni deci si din acest motiv.Deci faceti calculul.Cu locul de munca ce sa mai spun ca a trebuit sa-mi dau demisia petru ca lucram ca sofer profesionist su nu mai aveam obiectul muncii.Deci cred ca nu mai e cazul sa spun ca o astfel de gresala m-a costat FOARTE MULT! in multe privinte.Ca pedepsa am primit 7 luni cu suspendare si 2 ani si 7 luni perioada de incercare si bineinteles anularea permisului de conducere.Pentru alex-tibi felicitari.Pentru toti ceilati multa bafta rabdare si de ce nu mult noroc!Pentru orice alte intrebari la care cunosc raspuns pe aceasta tema oricand.