avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1877 soluții astăzi
Forum Activitate Vali30

Activitate Vali30

Răspuns la discuția Proces
Da este polita RCA dar propritarul masini era beat in partea dreapta si cel ce conducea masina era cumnatul lui, proprietarul decedase cumnatul lui acuzat de omor din culpa ca a avut in aer respirat 54% dar pe timpu procesului avocata varului meu a zis ca asigurare nu plateste, despagubitu si cel ce il da in judecata find socru lui , soacra lui nu vrea nimica doar socru cere daune materiale si morale, masina fiind luata de decedat, fratele sotiei lui, masina fiind cumparat printrun credit de nevoi personale la care a participat cu bani si sotia acuzatului numa tatal lui nu.
Răspuns la discuția Omor din culpa
Da sunt de acord da aici nui vorba de un betiv scapat de sub control sau de un buiac care nu are ce face numa sa umble bat cu masina, el a incercat in ghilimele sa-l ajute ca el era cel la volan nu varul meu ca a luat masina de acasa si fara permis si peste o 1600 alcol i sange si cu dosar penal tot pentru conducere fara permis si beat, varul meu era in alta masina incercand sal opreasca sa nu mai conduca intr-u final a oprit si a zis ca el nu lasa masina la tatal lui ca sau certat si atuncea varul meu a zis lasa ca o conduc eu ca am permis(normal ca a luat decizia gresita) da putea sa moara el.Parerea mea cred ca trebuie luate in considerare imprejurimile.
Discuție Proces
Intr-un proces penal daca asiguratorul decide sa nu plateasca dauna intr-un accident cu omor din culpa la cine ai revine cheltuiala?
Răspuns la discuția Omor din culpa
Viteza nu a fost pentru ca avea 70 in afara localitati si victima era cumnatul lui care era si el mai beat si el vroia sa conduca si beat si fara permis si cu un dosar penal tot pentru conducere sub influenta alcoolului iar varu meu era in alta masina in spate era doar 10 km pana in oras . El vroia neaparat sa duca masina acasa sa no mai lese la tatal lui si aicea a intervenit varu meu ia zis bine lasa ca o duc eu mergem in spatele prietenului nostru care a intrat intro depasire cel din sens opus venea tare si el a apucat sa se incadreze inapoi pe banda dar varul meu nu a mai apucat, aicea a fost impactul.
Discuție Omor din culpa
Varu meu este acuzat de omor din culpa a condus sub influenta alcoolului si pasajerul din dreapta a decedat. Intrebarea mea este ; Se tine cont ca alcoolu in singe a fost la prima 90 si la a doua 80 il ajuta cu ceva sau nu mai conteaza si daca era peste o mie tot una era?