Buna ziua,
Un cetatean strain(Francez) ,asociat unic a unui SRL in Franta,poate infiinta in Romania,tot ca asociat unic o SC?
Deschiderea unei filiale/reprezentante in Romania este complicata?(obiect activitate prestari servicii in domeniul energetic).Am fost astazi la Reg.Com si d-ra de la biroul de consultanta nu ne-a lamurit.Trebuie sa declare infiintarea unei filiale in Franta,sa mentionam numele reprezentantului din tara,...etc.Apoi aceste acte traduse si autentificate,transmise in original...Pare complicat...Ar trebuii sa facem naveta Franta-Romania:D
Ne puteti da o solutie?
Multumim
Multumesc frumos!
Din pacate acesti Administratori isi fac legea lor,sunt niste excroci !Presedintele asociatiei mi-a rasuns ca este problema mea cu Dl.Administrator:O:O:O...Ca nu ar fi trebuit sa-i dau banii fara sa-mi dea o chitanta ...Ce sa inteleg?A trecut o luna si banii sunt la el in buzunar!!In situatia in care sa presupunem ca nu mai am bani si nu pot continua lucrarea toti proprietarii vor ramane fara caldura.Ma poate obliga cineva sa fac aceste reparatii?
Buna ziua,
Proprietarii blocului au inceput efectuarea reparatiilor la sistemul de incalzire al blocului.Datorita faptului ca nu mai locuiesc in oras,am fost contactata si "obligata "de administrator sa inlocuiesc tevile de la calorifele din apartament.
Pretul lucrarii a fost initial de 300-400 lei/camera ,materiale +manopera.Am dat un avans de 650 Ron,insa datorita faptului ca factura pe apartamentul meu ajungea la 1300 lei am vorbit cu Administratorul si am hotarat ca reparatiile sa le efectuez cu alta firma.Dupa o cearta "ca la usa cortului"Administratorul mi-a trantit usa-n nas ,spunindu-mi ca nu are de unde sa-mi returneze banii,sa astept sa-i stranga de la restul proprietarilor...
Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez si cui sa ma adresez.
Va multumesc,
Cu stima,