avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Activitate Adriana Visan

Activitate Adriana Visan

Răspuns la discuția revenire in Romania
Germana
Buna ziua,
as dori sa stiu ce implica revenirea in tara a unui fost cetatean roman, actualmente doar cetatean strain ( fara dubla cetatenie), care este pensionar si doreste sa se restabileasca in Romania dar fara a-si mai lua cetatenia romana.Se soliciata rezidenta, se muta dosarul de pensie, etc????Mentionez ca nu are proprietati nici in Romania, nici in strainatate si este vaduva( sotul fiind cetatean strain).
Multumesc
Buna ziua, suntem un grup de mai multi colegi care am terminat preavizul si urmeaza sa intram in somaj. Ni s-a comunicat ca nu ni se vor plati zilele de Co neefectuate de anul trecut , cu toate ca la intrarea in preaviz ne-au asigurat ca le vor plati. Colegilor care au plecat la demisie , cu cca 1 luna in urma li s-au platit , la lichidare , si zilele co neefectuate pe 2009 si 2010.
Personal am beneficiat pe 2010, in luna ianuarie de 10 zile co. Pe 2009 nu am efectuat nicio zi co. Mi s-a comunicat ca cele 10 zile vor fi scazute din cele de anul acesta, 2010, ptr ca cele din 2009 trebuia sa le efectuez in 2009. Stiam ca zilele co pe anul trecut pot fi efectuate pana in luna martie a anului curent.
Rog un raspuns. Multumesc