avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate emil_vhk

Activitate emil_vhk

buna clepsidra,
legislatia romana iti permita casatoria cu un cetatean strain, dar e putin mai complicata.........
sunt foarte multe acte de pregatit ptr asta........trebuie sa te interesezi la starea civila.
emil
s-a dat la stiri anul trecut (daca nu ma insel) o lege cu privire la controlul politistului asupra conducatorilor auto-Care sunt regulile noi in care un politist poate sa faca un control de circulatie.
Puteti sa imi spuneti nr actului normativ?
mersi
am o prietena care a divortat iar instanta nu a dat nici un verdict cu privire la custodia copiilor pentru ca cei doi s-au inteles sa ramana cu mama lor. Acum tatal o ameninta ca vrea sa ii i-a copiii pentru motivul ca nu se ocupa de ei si ii spune ca va castiga ptr ca ea nu are nimic (financiar vorbind si material.......el e plin de bani iar ea nu e). Problema e ca mama copiilor sta toata ziulica cu ei si le da o educatie foarte buna. Intrebarea mea este....ere vreo sansa femeia asta ptr a castiga custodia copiilor? Sau nu? Se poate lega instanta de simplu fapt ca nu are o situatia materiala buna? Si nu are din cauza lui ptr ca el nu o lasa ci o forteaza sa stea cu copiii, iar acum o ameninta ca va castiga tocmai din motivul asta.
Ce sanse sunt aici in situatia asta?
mersi