avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... controlul de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

controlul de circulatie

s-a dat la stiri anul trecut (daca nu ma insel) o lege cu privire la controlul politistului asupra conducatorilor auto-Care sunt regulile noi in care un politist poate sa faca un control de circulatie.
Puteti sa imi spuneti nr actului normativ?
mersi

Alte discuții în legătură

Este legala oprirea unui autovehicul in vederea testarii alcoolemiei? micael108 micael108 Astazi am fost oprit in trafic de catre un echipaj de politie care dupa ce mi-au cerut actele la control, au cerut sa suflu in testerul respectiv. Stiam ca ... (vezi toată discuția)
Masina mai fara insemne, doar cu sirena emillius emillius Buna ziua, O masina cu numar MAI fara sa fie inscriptionata cu \\\\"Politia\\\\" pe ea, fara girofar (doar cu sirena), si fara ca cel care o conducea sa ... (vezi toată discuția)
Abuzul sau neglijenta unui politist? OvidiuTatar OvidiuTatar Buna ziua. Am si eu o nelamurire: Am fost oprit de un politist pentru depasire pe linie continua si sancționat cu retinerea permisului pentru 30 de ... (vezi toată discuția)