buna ziua am o intrebare urgenta care necesita ajutor.Tatal meu a avut proces de munca la care s-a respins fondul.urma sa primesca hotararea instantei cu motivatii ca pe urma sa intenteze recurs.a tot sunat sa intrebe la tribunal daca s-a redactat avnd raspuns negativ. a trecut 2 saptamani in care nu s-a mai interesat,asteptand sa-i vina acasa dar aceasta a fost redactata trecand si perioada de 10 zile in care sa poate intenta recurs,el neprimind nimic la domiciliu si nici instintat de aceasta, nici de avocat.ce poate sa faca acum,in conditia in care ar dori sa apeleze la calea de recurs,dar din cauza tardivitatii nu mai poate.mentionez ca hotararea s-a redactat pe data de 18.11.2010.
intocmai.pt ca acel act aditional nu ave anr de inregistrare.este considerat automat nul.si de aceea prin acesta tatal meu nu avea cum sa fie retrogradat.
buna ziua.am o problema.tatal meu a fost retrogradat printr-un act aditional din functie pe care l-a semnat din motivul amenintarii a neplatei salariulu daca nu-l va semna...problema este ca acesta trebuia semnat in termenul de 15 zile,termen in care tatal meu a fost in concediu de boala.proba adusa si in fata instantei.avocatul lui a solicitat contestatia deciziei modificarii unilaterale contractului de munca.Actul adtionala adus ca proba in fata instantei era modificat la data:zi.luna si an si nu ave a nr de inregistrare.Cu toate probele acestea instanta a dat rponuntarea ca find respinsa actiunea infaptuita de tatal meu.Tatal meu vrea sa faca recurs acum.Intrebarea mea este;in ce masura hotararea instantei a fost corecta?acum asteptam hotararea cu mentiunile si motivele instantei pt a o contesta intr-un recurs.ce am mai putea sa facem?multumesc mult